May 30, 2014

#Review : Mistine Cosmetics

Assalamualaikum readers  

Semenjak dah b'badan dua ni , macam koser sangat nak make up bagai tau . Nak² pulak foundation jenis yg agaq tebal yg aku ade sekarang , lagi la KOSERRRRR nak pakai ! 

Tetibe t'jumpa pulak produk MISTINE BB Baby CreamMISTINE SS Compact Powder



Ramai yg review cakap produk ni best . Makanyer terus aku t'berkenan lalu t'beli , hikhik ~

My review :

MISTINE BB Baby Cream ni memang super duper best . Dah la wangi , tak berminyak langsung which is sangat sesuai utk kulit yg jenis b'minyak macam aku ni , tak melekit , sangat² smooth n nampak macam natural even pakai sikit je n lepas dah pakai ni pulak kulit terus lembap² macam kulit baby gituwww , hehe ~

Actually pakai MISTINE BB Baby Cream ni je pon dah cukup nak keluar jenjalan . Tapi disebabkan MISTINE SS Compact Powder pernah dapat award drpd Milan , wajiblah kita try jugaq , hahaha ! So bagi aku ,  yg bestnya pasal bedak ni adalah kita tak payah nak tepek banyak² , tepek sikit je pon dah b'seri² muka , ewahhh ~


Hasil menggunakan MISTINE BB Baby Cream & MISTINE SS Compact Powder. Pastu tepek lipstick Silkygirl Moisture Balm Lipcolor n Eyeliner Zaman Berzaman ni , terus feeling² gojez gituwww , hahaha! Okbai ~

Mane nak dapatkan produk Mistine dgn harga yg best ?
FB : House Of Remedy
Contact : 019 - 5229730 (Juzailah Khairi)

#IklanTidakBerbayar #ReviewIkhlas

~~ thanks for reading \(^_^)/

4 Criticism:

Chekgu Azrine said...

Macam nk try jek..all this while pkai pixy je

leyla nurjatiey said...

wahh..kte suke make up..ni yg nak try jugak ni..

Iola said...

suka la warna lip sis tu ! mistine..tak pernah cuba lagi :) nice review

Aty_Fared said...

macam menarik jer.. saya tak suka tukar2..tapi baca review ni macam nak try pulak.. :)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy