May 9, 2014

Lame Menghilang?

Assalamualaikum readers  

Ye ! Ye ! Ye ! Memang dah lame aku menghilangkan diri dari dunia blog ni . Siap ade yg tanya ...

 "dah pencen jadi blogger ke"

Hikhik ! Makanyer meh la aku jawap persoalan kenape aku menghilangkan diri dari dunia blog ni ye ;-)


Ehem² ... Actually i'm ...


Syukur Alhamdulillah ~

Memang tak expect pon 2nd pregnancy ni sebenarnyer . Mane taknyer , Nazeef pon baru masuk setahun last month . Tapi dah namenyer rezeki kan ? Iols terima je =)

Memula tau aritu nangis jugaq aku sebab macam tak sedia lagi . Pastu nervous mengenangkan macam mana nak handle semua ni sebab Nazeef pon kecik lagi . Tapi berkat dorongan n sokongan drpd mr. hubby yg sememangnya lagi excited for my 2nd pregnancy ni drpd my 1st pregnancy dulu , terus happy sebab macam tak caya pon ade aku dah nak masuk anak 2 , hikhik ! InsyaAllah ~

1st detect pregnant aritu baby baru 3 weeks . Time tu memang takde alah langsung . Tapi masuk je 2nd month until now (3rd month) memang mendapatlah alahnyer . Dah la alah , asyik letih je , kadang tu TERPAKSA skip pegi keje . Naseblah dapat bos yg memahami tau , phewww ~

Doakan kesihatan iols n baby ye ! TQ 

~~ thanks for reading \(^_^)/

18 Criticism:

PeRdU cINta said...

MasyaAllah..syukur..tahniah ye..PC turut bergembira..doa ibu mengandung mudah makbul..doakan untuk PC juga ye..

EIKA said...

Alhamdulillah :) Tahniah sis ,jaga diri & kandungan lek lok ya :)

Mizz ErMa said...

wah, tahniah kak..sy pulak xtau la bila nak tambah sorang lg..hehehe

sYiRa LoKMaN said...

tahniahhh! jaga diri :)

adda said...

Alhamdulillah tahniah ye.. :)

aIEn said...

alhamdulillah..tahniah ye! take care =)

Munirah Rafiuddin said...

alhamdulillah, rezeki tu...jaga leklok...selagi muda ni, ada tenaga, terus tambah zuriat...setiap zuriat tu ada rezekinya...amin...

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

salamah ismail said...

ooh pregnen jgk ke...

se geng ler huhuhu :P

salamah ismail said...

tahniah..

se geng nmpk gayenye

Iola said...

tahniah sis ^^

hee singgah sini..lama tak jenguk

Iola said...

tahniah sis ^^

hee singgah sini..lama tak jenguk

cik lisa said...

Alhamdulillah, taniah kak :D

fliezz yong said...

salam..thniah sis .
jg kesihatan tau..moga slamat sokmo~
aminnn

En. Kacak said...

ooooowhhhh!!! begitu rupenyerrr :P

ecan fadhlina said...

alhamdulillah..congrats sis :) dapat kawan la nazeef nanti, inshaallah :)

seeha said...

alhamdulillah.rezeki kurniaan Allah.tahniah nazrin!! ..ak excited gila ni..hang take care taw..jaga kesihatan tu,hope nazif dpt adek prempuan plak..hehehe..doa aku sentiasa ada untuk hampa sekeluarga..

Cikna said...

Wahh, tahniah.... pasni abang blhla main2 ngan adik....;-)

Princes Yuyue said...

Tahniah sis... tengok pada pregnant test akak tuh macam line samar2 kan.. hmhmm yuyu pom macam tuh tapi tak sure pregnant ke tak :/

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy