April 17, 2014

My Baby Turn 1 :')

Assalamualaikum readers  

Phewww ~ Finally berupdate jugaq blog aku ni arini setelah sebulan lebih aku menyepi . Sebab aku menyepi , itu aku akan story lain kali hokey =P

12 April aritu my baby, Nazeef Muslim dah genap setahun *sobs sobs* . Cant believe its a year ago since he came into our lives n how quickly its goes by =')



Birthday dia kitorg sambut biasa² je . Sambut sekali dengan anniversary parents aku sebab anniversary dorang 11 April =)



Kek yg disponsor neneknya a.k.a birthday gift jugaqlah ni , hikhik ~


Gambar pon dah macam asalkan hado sebab semua gambar pon tak clear sebab pencahayaan ntah pape time ni , pffttt !

Semoga kamu membesar dengan sihat sayang , jadi anak yg soleh n jadilah abang yg terbaik for ur siblings sooner , hikhik ~ =P

~~ thanks for reading \(^_^)/

9 Criticism:

ibu aqif said...

Nazeef nak dapat adik ek...epi besday syg...:)

sYiRa LoKMaN said...

ALOLO..COMELNYEEE

Miss Boo said...

happy birhtday baby nazeef :) semoga menjadi anak yg soleh kpd ibubapa...

zarulfarhana said...

comeinya nazeef.. epy besday...

Farrah MF said...

happy belated birthday, nazeef

MissNick said...

happy birthday nazeef...be a good boy :)

mama ila said...

heppy belated birthday Nazeef =)semoga menjadi anak yg soleh untuk ibubapa =)

Amalina Hussain said...

Wahhh...sambut birthday...alhamdulillah..semoga membesar dan menjadi anak yang baik dan soleh yea.. :)

Nur Haziqah Mohd Rosli said...

Happy belated birthday to anak akak ! moga sihat selalu =D

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy