August 26, 2011

MeeT HiM oN 25th RaMaDHaN

rasenyer mcm dah lame gaq aku tak memuntahkan korang dgn kisah dating aku dgn inchek   kat blog ni kan? ahaks~~ 

thn ni ... 1st time aku gi berbuke pose kat luar adalah pade pose ke-25, a.k.a smlm lah tu ... n smlm gaq adalah 1st time aku jumpe inchek ♥  dlm bulan pose ni ... terbaek kan? =b

makanyer smlm gi lah kami berbuke kat kfc ... walaupon kitorg sampai awal, tp kemain pjg nak beratur nokkk ... bersesak-sesak lah ko nak bawak mknn ke meja ... naseb baik aku tukang cop meja sajork, ahaks~~

ni baru cket ... lepas kitorg b'buke ade lagi dok beratur ... cha-ya-nun-alip pon time ni lah nak menambah sesak, huh!

nyum~~ nyum~~

dem! jari sape lah yg gemok + pendek tuh?

muke budak lapo sblm bukak pose ... seploh kali dok pandang mknn, ahaks~~

smlm last jumpe die ... pasni jumpe raye ke-5 laks, insyaAllah~
nape raye ke-5? hahaha haruslah tunggu entry raya nnt oke! =b

selamat ari raye n berhati-hati d jln raye uols!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

7 Criticism:

apik pehe said...

hehehe..menunggu dia

yusuflaili said...

Salam;
selamat hariraya...blog jgn dilupakan.

Liyana Zahim said...

Bestnyer bukak pose ngan abam tercinta... Jels jeles jelesssss~~~~~~~~~~~~~

Farah Tuhar said...

untung nya dia :)

syahirooAhmad said...

bestnye... korang mesti makan tak hengat dunia kan! licin tak?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye..^_^

Selamat Hari raya Aidilfitri Juga..^_^

zOeY zAu YaH said...

tahu dah kenapa raya ke-5 hahahah..

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy