August 4, 2011

KeSeDaRaN Di BuLaN PoSe

bile dipikir-pikirkan balik ... tis year maybe gonna be my last year fasting n raya with my family as a "single woman"

#credited to ahbock.sg
insyaAllah~ kalau ade rezki lah kan ... but is tis for real? owh man~ mcm cepat lah pulak mase b'lalu ... dah tua rupenyer *sobs sobs*

pasni pose dah taley nak bermalasan bagai nak masuk dapo ... dah taley nak buli adek-adek suh basuh pinggan pas b'buke ... dah taley nak main order-order kat my mom nak makan ape b'buke kang *sobs sobs*

pastu nnt raye laks kene lah b'korban kalau raye 1st kene umah si dia ... paling tak best adalah ... start next year dah tak bole dpt duwet raye ... sedara-mare dah pesan, sape dah kawen jgn mimpi nak dpt duwet raye dah, uwaaa~~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

10 Criticism:

bumbleB said...

hmm bestnye dh nk kawen tp tu la kn, semua benda ada pros & cons.. anyway congrats in advance k! be a good wife ;)

ana raisya said...

seronknye....cm kmi ada byk dugaan

tomatokering :) said...

wahhh dah nak kawen ye .. *teruja!
kongrets2 ! ^^

ayie said...

selamat sampai ke alam perkahwinan..hehe

Liyana Zahim said...

Hei u shud b hapy.. Bkn sng ade rezeki nk kawen tau? Hahahah.. Sttment gatal org nk kawen.. Kakakakak~

apik pehe said...

bese la tu kalau idop bersuami isteri

INTAN said...

wah! dah nak kawin eh..? tahniah! =)

hanafijaafar said...

dah kawen kena bagi duit raya la kan? erk..!

nur adha said...

akak doakan agar impian jd kenyataan...

Ruzzezanie said...

yeayyy!!! dah nak kawen ea??? jgn lupe jemput BPians sume.. leh kasi gegar satu rumah tu..hihi~~

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy