August 18, 2011

HaMPeR RaYa yG TaK BesT

tiap-tiap tahun raye kan, mesti ade org akan hantar hamper raye kat umah aku ... kalau naseb baik, kadang-kadang sampai 2 3 hamper skali kitorang dpt ... thn ni baru ade 1 hamper ... ade org baik hati nak kasi lagi tak? hik3~

tapi kan ... thn ni mcm tak best sgt lah pulak isi hamper tuh
[sempat lagi tuh nak mengutuk bende free .....!]


meh aku tunjuk satu-satu ... ni group yg bole d'terima tekak lagi
 
eh btw! ade kasi jug kettle jugaq oke ... kemain!

ni laks group yg aku tak suke a.k.a sgt tak sedap =(
 

pandai gaq strategic supermarket ni kan? bungkus lawa-lawa kasi tak nampaq isi dalam ... pastu yg isi dlm tuh die main hantam letak je lah stok yg tak brape laku ... maka ni le jadinyer, huhu!

tapi tetap b'syukur ... atleast org tuh sanggup kasi hamper tiap-tiap thn ... toa chie! toa chie!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

9 Criticism:

NajaHmaDi said...

kalo xmo meh la pas kat saya.....hehehe

[PR] Pelanduks Reporter said...

klu awk bg kite hamper ni kite cyg awk sgt²... ngeh²..

♥ nana i am ♥ said...

harga mahal mahal sekali barang kat dalam tak best..ish ish tak patot.

ayanuts said...

he..he...yg bahagian dlm2 bg stok yg tak laku...truk btl

Liyana Zahim said...

Jename retro sume.. Ahaksss..

farah hanim said...

hmper
nak satu
hehe :D
gnti duet raya
hee =)

kapten kakak said...

syukur tu perlu ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

pandai diorgkan..yg tak laku diorg bungkus buat hamper.. ;)

rara pinkmafia said...

eh best lah dpt hamper.

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy