January 11, 2012

Pening Pulak Nak Pilih Kaler

ehem² ... arini dah bole story-mory pasal bride-to-be ni kot kan? hikhik~~

pic source
  nampak mcm lambat lagi nak kawen ... tp hakikatnya, semua pon nak kene plan n booking drpd sekarang *sobs sobs*

buat mase sekarang ... katering, wedding planner, photographer n makeup aku dah booking ... lega sgt, pheww~~

but the biggest problem is ... aku tak tau nak decide kaler ape nak buat time kawen belah aku nanti, uwaaa~~

buat mase ni ... kaler yg b'kenan di hati adalah ... 

sumber
tiffany

 tapi kaler² lain pon still dlm consideration sbb nak yg betul² bole matching dgn kulit kami yg 2 tone b'beza ni, hikhik! *keji*

sumber
sumber
sumber
sumber
sumber
banyak lagi choice sebenarnyer ... tp maleh pulak aku nak upload, sekian!

any idea anyone ???

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

22 Criticism:

Aishah Jahirah said...

kelabu mata ni nak pilih warna pun...hehee

Azhafizah[フィザ] said...

saya pilih PINK semestinya..^__^

Fana | Aqim said...

cantik and comel..ermm tuh lah kita pon tak decide lagi nak pilih kaler ape?huhu

.: iEyLa :. said...

pink tu nmpak cntik..hhi

Nysa Blurp ! said...

wana pink cantek, merah cantek (:
rambang mata pulak. heee xD

Leysa JL said...

sy sendiri pun rambang mata..rasa mcm sy plak yg mau kawen..hehe

QueeN TerataI said...

hijau xnak?? hehehehe

ummithuraiyaramley said...

pilih lah pink...nmpak sweet nanti..

Atiqah Wadiah said...

brown lembut kot :)

Hawa Ahmady said...

kaler yang macam coklat2 sikit tu pun ok gak.. nampak sweet..huhuhu

~Nana BamBam~ said...

semua cantik2 :)

admin said...

Terimakasih di atas ke sudian anda berkunjung ke laman kami. Jika tidak keberatan. Sila berkunjung ke:

1) http://www.mybrhom.com/

Sebagai tanda sokongan anda. Sila like page kami:
2) https://www.facebook.com/pages/BR-HOM-PLUS/227931176739

Kerjasama anda. Amat kami hargai.

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

ika said...

pink! pink! :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

tersangat berkenan warna merah hitam... hehehe

shahrazali said...

yang warna last cantik ...

Cikpuan rara said...

wehhhh tiffany tu mmg cantek weh.aku vote utk tiffany.hehehe

IntaNBerliaN said...

sy dulu nk kawen pun mmg susah nk wat pilihan warna tema ni..hihi

Syaifuddin said...

hitam-hitam .haha

erleena said...

its all cute !!

erm amek kale y swit dan mnrik d hati , tenang je X)

Cik Nurul said...

urmm 1st pic yg biru tu cun... tp bg nurul opkos la pink kaannn.. mwehehee ^^

~ mesti bedebar2 menanti hari itu kan? hihi

nur cahaya said...

biru tu cantek sngt,huhu~

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy