January 30, 2012

Menu Tab Baru

ehh! menu tab ke namenyer tu?

actually yg ABOUT PINK VELVET n HOW TO CONTACT ME tu mmg dah ade ... aku just edit² sikit je ... tapi yg barunyer yg MY LOVE STORY tu, hikhik!

aku bukan ape ... karang aku tak letak mcm tu, org kate aku perasan single pulak kan ... makanyer aku sudah tepek kat situ ye! ... tapi lepas ni sure org akan ckp yg aku over pulak sbb nak tayang² kisah cinta aku, nak muntah la ape la

tapi ... kesah pulak aku! blog aku ... suke aku lah kan? lalalala~~

okbai! nak sambung buat keje :(

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

8 Criticism:

.: iEyLa :. said...

waaahhh..bagus jgk tu..
t xdela org kacau lg tunangan org ni..hihi

zOeY zAu YaH said...

relaks2..ni blog cik pink..buat je apa yg dirasakan ok..haha..

::WafaIrdina:: said...

oppps..tunang org lar...
xley kaco ni...
hihi~~

QueeN TerataI said...

blog kita suka ati kita la.. kalau nak tengok sila klik kalau taknak tak pyh la nak clik ye x? hehehehe

Orked Cleopatra said...

comel :)

Hans said...

eh
ekau dah kahwin kan?
ke tunang?
lupa plak den

nuyui a.k.a miss YUI said...

stuju2..blog kt sukati kt..

nk bc,bc,xnk dok diam2..hihi.

yusuflaili(Goku) said...

salam;
ya tak ya jugak...blok aku suka hati akulah!!.

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy