January 2, 2012

New Year In Pulau Pangkor

first of all ...

last saturday ... opiz aku ade buat family day kat pulau pangkor ... 3 hari 2 malam ... kami stay kat puteri bayu beach resort ... i highly recommend tis place for those yg plan nak datang b'holiday di pangkor ni :)

kami naik drpd jetty marina ... owh! ni pon highly recommend ... kalau naik drpd jetty lumut ke pangkor, 1 hour ok! mmg mabuk laut ya hamat! ... tapi drpd jetty marina, 15-20 minute je dah sampai pangkor, berbaloi², hehe~

jetty marina

with my younger sis ... die ni lah peneman aku, hehe!

jetty pangkor :)

puteri bayu beach resort

our room ... mmg selesa sgt :)

2nd day ... bos bawak naik bot laju round² pulau ... pergh! best sgt

 bak kata pemandu bot ... batu yg menyerupai org tengah menerap

kawasan camping

snorkeling time~~ ... owh! yg ni laki saje turun, pompuan sume malas, haha!

 view yg chanteq sgt

 3rd day ... gudbye pangkor \(^_^)/


selesai sudah holiday di pulau pangkor ... quite fun actually sebab belah malam ade jugaq buat aktiviti mcm teka-teki, teka kacang n etc ... dptlah bawak balik toaster sebiji, hehe! ... tapi idak pulak aku amek picture sebab aktiviti semua ni buat kat sebelah swimming pool n ehem² ... i'm the host :)

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

13 Criticism:

kura said...

snorkeling kat pulau giam kah?

Cikpuan rara said...

hehehe thanks promot.t nk g pre honeymoon 2 lah.hehehe

liyana said...

Seronoknye company wat trip.. :)

Untungla dapat company tu...

fiQ'Ra said...

wahhhhhh.. besnyaaa pangkor :) lama dah tak pegi..

miSpYeja said...

wah pgkor..lme tak ke sane wlaupun dekat je hahah

siti nor atika ruslan said...

wah..best nye....

Azura @ cik buaya said...

syoknye.. :) suke last pic :) cantik :)

zOeY zAu YaH said...

pttlah sunyi sepi je..upanya gi berjalan hehe..

aneem said...

cam best jer...
dah lame x ke sana ....
pas kawen belom bekesempatan lg ke sana...

C i k P i p i T e m b a m said...

wah bestnye, dari dlu lg nak pegi tp x dpt2

Koleksi Baju Murah said...

artikel tulisan yang baik,,nice post slam kenal

Pn. Sheila said...

waahhh.. bestnyer,, sy tak pernah sampai lagi kat situ... huhuhu

Azhafizah[フィザ] said...

seronoknya ke pulau pangkor.cantik pemandangan kat sana kan

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy