January 19, 2012

Pestime Tgk Wayang 3D

semalam adalah pestime aku pegi tgk movie 3D kat wayang ... ye! bunyi mcm sungguh ketinggalan zaman bukan? tapi ... kesah pulak aku? *mata ke atas, tangan di bahu* 

pegi tgk movie ni smlm ...
-underworld awakening-

review aku pasal movie ni ... nak kata best pon tak, nak kata tak best pon tak ... just bole lah nak tgk =b

jalan cite mcm b'belit sikit ... ending tak best sebab maybe ade sambungan nnt ... tapi part kate ni lawan² mmg superb ... suke sgt! dah la body cantik gile *ehh!*

ni trailer cite ni ...


pasni plan nak pegi tgk movie ni pulak ... 3D jugaq ... sebab dlm iklan smlm nice sgt :)
-journey 2 : the mysterious island-

ehh! tapi kan ... tgk movie 3D ni mcm sakit kepala kan? ke aku sorang je ye? *sobs sobs*

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

16 Critism:

nuyui a.k.a miss YUI said...

kalau aksi byk,besh tgk 3d ni..owh, cam besh tak besh aje citer tu..hihi.

Nurul Iman Rosman said...

tak suke 3d,
nanti saye pening pale.

Cikpuan rara said...

best nya,aku tak penah tgk pon 3d.dulu je kat genting.tp menakutkan.

Atiqah Wadiah said...

tgk 3D feninnn @.@

Salina said...

mesti best tgk wayang 3D & mesti kerap terkejut nih..hihi..salam perkenalan semau..

C i k P i p i T e m b a m said...

mcm best lah cter tu... huhu.. tgh plan nk tgok cter apa yg best pasni.. huhu... journey tu best sbb ada abg WWE. HAHAHA

aira shahira azmi said...

x pnah tgk 3d..mcm best je..tp mhl ckit kn?nyway..cite ni cm best!<3~

Cik Nurul said...

dah lama xg tgk wayang dgn orang tesayang or kawan2.. huhuhu =(

zOeY zAu YaH said...

3d pening pala hahaha...

aiNa yaZiD said...

suka 3D.. (^^,) rasa macam masuk dalam cerita tuu pulak. hehehehe..

Ziela Ismail said...

huhu..x penah tengok 3d...nanti nak try jugak la ^_^

Karbon Kopie said...

aiyakkk.. the rockkk? sukaaaaa..
3d xpernah tgk lagi. sadislah.

Ain Atika Zailani said...

hhuhuhu syuuuuu kite lom penah try 3D pong.. ehehehhe

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Mr Bob Merepek Lagi said...

wahhhhhh..banyak nye cerite..hehehe..bob singgah sini sambil bace jap..hehhehe...jum singgah blog bob jap..

Nurul Syazana Noorhijas said...

best gile tengok movie 3D , nurul tak tengok lagi kalau tengok pn mcm susah je , sbb nurul rabun . tak kan nk pakai 2 spek , haih , buta nanti . :(




 

Copyright © '✿ pink velvet ✿'. Designed by Whitey Mommy