January 10, 2012

Dunia Internet Makin Kejam

sebelum ni aku selalu dok bace bloggers story pasal fake profile kat pesbuk


tapi smlm ... time aku bosan² kat opis ... aku pon bukaklah website cari.com.my bhgn LAWAK & JENAKA ... selalunyer mmg ade lawak yg best² kat situ

malangnyer smlm ... time aku dok bukak semua tu ... aku t'jumpe pulak picture sorang blogger pompuan yg aku kenal ni ... dekat picture dia tu pon siap ade watermark

n the worst part is ... ade org yg gunakan picture dia tu utk buat lawak pasal 18SX ... mmg rase nak maki je sape yg buat tu ok!

ko nak letak picture org puteh mampus ko lah kan ... dorang tu mmg semua pon dok tayang ... ni blogger pompuan ni pakai elok je pon, siap bertudung ... tapi dah kalau namanyer spesis lelaki sangap, semua pon ko nampak mcm XXX kan? huh!

sape blogger tu rasenyer tak perlulah aku nak bitau kat sini ... aku pon dah inform kat blogger tu smlm :(

kite pon taktau kan bile, kat mane or mcm mane gambar kite dah disalah gunakan oleh org yg takde civic ni ... semoga Allah je yg membalas perbuatan dorang ni, amin~~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

12 Criticism:

.: iEyLa :. said...

makin canggih teknologi ni makin banyak yang buruknye dr baik..

khairul said...

kena hati2 ngan teknologi masa kini

Mario said...

psl tu tak suka ltk gambau.hehe

CikFi said...

dah terlampau moden lah tu dia buat mcm tu..memg tak patut..

Mr. Sepet said...

kena berhati2 zaman skrg nie . .

Detective Fiqa said...

hmm apelah org yg takde sivik ni =.=

::♥~naiemah_ramli~♥:: said...

esh..seram ja rasa,diorg ni pntgkn dr sndri ha =.="

suzie rahman said...

tu jenis bagi betis nk peha.bg peha ak bg kaki.nak? xda moral lgsg.

~Nana BamBam~ said...

kesian siapa yang terkena tuh..

The moral for that case : jangan letak gambar banyak2 sangat kat fb atau dimana mana laman sekali pon...

LL Cool J said...

yup..zaman skarang ni memang kene berhati2..bile teknologi mkin canggih, lagi byak keburukannya..

sI nYemPerEnG said...

wow ! kerek betol sapew yg wat tu , walawehhh mmg tade civic lagsg lorh !

Pesta Jiwa said...

Org sakit jiwa...jiwa rosak la tu...

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy