December 11, 2013

Stalker Buat Lawak

Assalamualaikum readers  

Aritu kan , aku tukar profile picture fb aku ,  letak gambar mase nikah dulu ...



Dah tu , bulan 12 kan memang musim org kawen kan ? So , aku pon nak jugaqlah feeling² pengantin baru gituwww , hahaha !

Tup² ade pulak sorang stalker ni , yg memang bukan dlm frenlist fb aku , call mak aku ...

" yien dah GEMOK sekarang , muka makin bulat , berisi "

" ehhh ! kamu tengok dia kat mana ? "

" kat fb , gambar mase dorang pegi wedding abg ipar dia kot "

Derrr ! Kalau dah namenyer sengal , memang sengal jugaqlah kau ni kan . Dah sah² time aku nikah dulu kau ade jugaq . Boleh pulak nak hilang ingatan kan ? Pffttt ~

Pon macam tak logik je aku nak pegi wedding abg ipar aku pakai poyo² macam ni . Nak mengalahkan pengantin namenyer ni kalau pakai macam ni , hahaha !

Ramai cakap aku dah kurus sekarang walaupon aku tak rase pon macam tu . But persoalanyer , kalau aku GEMOK sekalipon , whats the problem ? Nape perlu nak kepochi hal aku kan ? Haish ~~

~~ thanks for reading \(^_^)/

19 Criticism:

Kisah Si Dairy said...

dia lupa kot...

Chekgu Azrine said...

hehehe..jadi gumuk pun susah..kurus pun susah...semua nak bz body ek

izan mama mia said...

hihihi..dia prihatin..

nuna syana said...

sis.. ada stalker jugak??? oh damn depa ni kan.. sebok amik tau urusan org.. nuna benci stalker... abis smua benda depa nak cek!!!! mood marah ni haha

Razfira said...

gurau2 hehe

Hanny Abdullah said...

hehehe...ada gak orang cam tu kan.

Nampak sangat kipoci

Zara Nurhaidah said...

hahah.. lawak nyer stalker ni.. adoyaii.. ^^

Puan Mell said...

stalker yg jenis terus g repot kt mak ni yg nyampah kan.. dulu ade gak stalker cmtu. ape yg kite post sebuk repot. last block terus dia. haha

Sylarius Yusof said...

Tak boleh blah punya stalker. Dapat info terus sampaikan kat mak pulak tu. Saya syak, tukang kepochi tu mesti di kalangan makcik-makcik kan. Hehehe

Teena Tna said...

Hahaha, tiba2 terbayang kalau ada orang datang wedding kita pakai macam ni. Over shadow kot. Hee

Jay Ar said...

Bila org tegur tu maknanya masih ada yg ambil berat kat kita...baguslah tuu..

::EIDA:: said...

stalker yang sengal. hahahhahaa

ana likes said...

kelakar jugak

farrah hanim said...

ahahah .. ada pulak kata mcam tu .. badan orang , suka hati la nak jadi mcam mane poonnn .. hik hik ..

Qaseh Wee said...

sabar2 ... nanti darah tinggi u ... heheheee

Scha Aryana said...

hehehe habis takde keje sgt dah orang tu..

yana yani said...

hehe... rasa kelakau pula baca cerita ni
tapi saya pun time kahwin dulu boleh tahan cubby
lepas tu macam kena "sedut" hehe =)

Hafiza AizZawa said...

"gemok" huhu mmg sensitip kalau kene kat fiza.. tak pela.. mungkin dah bahasa dia cm tu...

mrs kayrul said...

itu tandanya diorg perihatin la sangatkan...tapi perkataan tue sangat sensitif tau

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy