May 23, 2016

Review Homestay Cameron Highlands

Assalamualaikum readers

Sambungan post #JalanJalan : Cameron Highlands 2016 {LINK} 

Kali ni nak review pasal homestay yg kitorg duduk pulak ...

Dedesaku Homestay , Kg Taman Sedia , Cameron Highlands

Rumah 3 bilik , 3D2N = RM500

Hall .. Astro semua channel ade weyyy \(^_^)/

Master Bedroom : Queen + Single Bed

Bilik 1 & 2 : Queen Double Decker Bed
p/s : abaikan lembaga putih ituwww *adek aku pakai telekung nak sembahyang*

Toilet + Dapur

So far homestay ni memang selesa sangat . But for improvement maybe kat hall tu should letak full carpet or tikar getah kot sebab sejuk gedik tiles tu , weols tak tahan tau :b

Pastu part yg agaq tak best is dapur yg takde sink . So kalau nak basuh pape , kene masuk toilet . Sejukkkkk :(

Tats all :)


Thanks & Best Regards ,

7 Criticism:

Eintan Nurfuzie said...

boleh try .. cik en naik cameron 2 minggu lps.. sbb hiking.. tak tdo sne pon

Bunda_nora said...

Memang cantik dan cukup kelengkapan homestay ni... berbaloi...

Cikk Mimin said...

Lamanyaa tak p cameron. Rindu nak sejuk sejuk kat sana. Huhu

Yg ikhlas, miminadam

nuyui a.k.a miss YUI said...

3h2m rm 500 ok sgt tu kak..

Yanty Lee said...

Uwaarghh sumpah terkejut tengok adik sis tengah solat tu.. not bad la juga ye home stay ni.. kalau big family boleh la nak stay along the trip.. nice review.. maybe time to time derang akan perbaiki kot..

norhidana miswan said...

bestnya.... mmg lengkap homestay tuh...
puas hati sesuai kalu duk ramai2...

Mummydearie said...

Uhuh! Terkejut juga tengok ada lembaga putih! Nasib baik ada 'pencerahan'. Hehehe!

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy