May 30, 2016

Finally Weols Dah Dapat Penyewa

Assalamualaikum readers

Rentetan kisah RAYA GIFT FOR US , finally kitorg decide utk sewakan je rumah tu


Sayang memanglah sayang nak sewakan rumah baru pulak tu kat org . Tapi InsyaAllah , perancangan Allah sentiasa the best Thumb Up (y) like Facebook emoticon

Alhamdulillah , belum sempat lagi bank deduct drpd akaun utk duit rumah ni , kitorg dah dapat penyewa . Syukurrr ~

Penyewa drpd Johor . Dapat transfer kat sini . Family . Plan nak masuk this coming Ramadhan

Memangkan dorang dok jauh skrg  n nak masuk nanti dah bulan puasa , makanya marilah kita tolong cucikan rumah tu sesiap Cheerful emoticon for Facebook


Sesambil weols cuci rumah , anak² kita kasi berendam dlm kolam suruh babysitter dorang *my sister* tengokkan jap


Alhamdulillah dlm sejam setengah settle semuanya . Selamat bertemu tuan baru wahai #RumahkuAsetku Smiley with tongue out

Thanks & Best Regards ,

4 Criticism:

Suriaamanda said...

Tahniah...bagus bila muda2 dh ada aset utk invest...

Mummydearie said...

Alhamdulillah. Dah dapat penyewa. Legalah juga tak payah risau tentang bayaran bank bulan-bulan. Rezeki nak menyambut Ramadhan ya ^_^

Lynn Hamzah said...

syukur alhamdulillah...tahniah...

hainom OKje said...

Taknperlah tak dpt duduk pun janji masyukkk hihi....Baik sungguh tuan rumah ni siap tolong cuci. Harap harap oklah penyewa tu yer PV

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy