May 11, 2016

#WordlessWednesday : Tak Suka Tapi Terpaksa :'(

Assalamualaikum readers

#DemiKurusKuTelanJeLah Emoticon crying tears of joy

Thanks & Best Regards ,

6 Criticism:

Neeza said...

samalah.. tak suka tea jugak.. tapi demi nak detox kutahankan jua..

boh pahit sikit ahmad tea okay

salam singgah

http://neezaohneeza.blogspot.my/

nadiah izzaty said...

Hihihi... Nia mula-mula masa nak kurus rasa mcm tak tertelan lah air green tea nie ... Tapi lama-lama confirm dah lali dan mesti awak pun akan suka dgn green tea . =)

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

Gambatte! hehehe... aina kdg kdg selang seli detox dengan air lemon.. =)

Semut Senyum said...

woahah... mcm best je semangat nak kurus tu... saya pun nak gi cari jugak laa... hheheh

Norhayati Mohd Isa said...

Telan utk kecantikan Yien :)

Lisa Nurulain said...

haritu pergi sana.. tp duduk yang vila tu ..e h villa ke apartment

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy