May 31, 2016

Mereput Sensorg Kat Opis :'(

Assalamualaikum readers

Allah..! Berita buruk lagi semalam

Opismate aku *pregnant 7 bulan* kene tahan hospital pulak sampai dia bersalin nanti

Dugaan sangat life dia . Tahun lepas puasa n raya husband dia hospitalize [Refer SINI] . Sampai sekarang pon husband dia masih tak fully recover lagi sebab effect kat otak . So still tak bole kerja n so on

Tahun ni puasa n raya dia pulak bakal hospitalize *harap² taklah* . Biasa la org mengandung ni , tetiba darah tinggi nak datang la , kencing kotor la ape la , haish..!

Aku respect sangat kat dia sebab dia kuat . Kuat utk ujian² Allah gini . Semoga ade hikmah buat dia n suami , Amin~~

Makanya , bermulalah episod aku bakal mereput sensorg kat opis ni sampailah few months forwards sebab kat opis ni memang kitorg 2 org je staff , yg lain pekerja site *sobs*


p/s : tolong doakan kesihatan kawan aku + suami dia ye , thanks korang :)

Thanks & Best Regards ,

6 Criticism:

Yana Yani said...

kesiannya kawan tu
mesti dia sangat kuat orangnya kan
pasal tu dapat ujian gini kat dia

saya pun sesorang aje kat opis
kekadang rasa seram juga...haha
tapi dah lelama, layan radio bagai
lupa dah pasal seram ditambah dengan keja menggunung =)

Inani Hazwani said...

Allahu. Moga dipermudahkan urusan beliau dan suami :)

Normi Nieza said...

moga kawan awak cepat sembuh yer..

bertabahlah seorang diri kat opis..:)

Azlinda Azman said...

moga cpt sembuh..ramai tak sihat skrg ini

Mummy Julia said...

Ya Allah Kesiannnya.. Moga Allah permudahkan segala yang terjadi pada kawan Yien tu.. Amin

Kakcik Nur said...

Semoga Allah SWT mempermudahkan perjalanan hidup kawan Yien dan suaminya. Aamiin.

Eh...janganlah sampai reput duduk kat ofis tu...hehehe

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy