June 1, 2016

Happy 4th Anniversary To Us (^_^)

Assalamualaikum readers


Ya Allah...
Jadikanlah kami sbg suami isteri yg saling mencintai dikala dekat, saling menjaga kehormatan dikala jauh, saling menghibur dikala duka, saling mengingatkan dikala suka, saling mendoakan dlm kebaikan & ketaqwaan dan saling menyempurnakan dlm beribadah

Ya Allah...
Sempurnakanlah kebahagiaan kami, kekalkanlah nikmatMu ini dan jadikanlah kami suami isteri dunia dan akhirat

Amin Ya Rabbal Alamin~ 
Happy 4th Anniversary Soulmate Emoticon blowing a kiss


1st time ni iols dapat surprised gift sepanjang 4 years dah kawen , teruja betul rasa , haha..! TQ so much syuben Facebook kiss smiley

Thanks & Best Regards ,

5 Criticism:

Normi Nieza said...

wah..hepi anniversary..:

pstt..muka laki awak mcm zizan nin la..:)

Husna Rahman said...

alhamdullillah & congrats for d'4th anniversary.. moga rahmat terus melimpah, insyallah..=)

ramai betul sambut anniversary hari ni ye..

ibu aqif said...

Selamat ulang tahun nazrin... xsangka kan. Ingat lagi kat poli masa korang bercinta dulu...hihi.

Falsya said...

Happy anniversary to u and husband..semoga berkekalan hingga ke jannah..insyaAllah..amin..

AinAthirah Anuar said...

Happy anniversary sis. Semoga kekal hingga jannah dan melahirkan umat Rasulullah lebih ramai yg soleh solehah :)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy