June 13, 2016

Kejadian 11/06/2016

Assalamualaikum readers

Sabtu (11/06/2016)

Lepas kitorg laki bini settle sahur , tengok si kecik #IzzImanRania dah bangun . Plan pagi tu memang nak balik Taiping , rumah mertua aku . Tapi dalam pukul 9 gitulah

Tup² #NazeefMuslim pulak dah bangun . Jadi marilah kita siap² shoot balik Taiping terus je

Tengah kitorg dok siap² , anak² semua dah siap , tetibe ade bunyi PRAPPP...!


Uwaaa..! Hasil buatan #IzzImanRania . Dia pergi kepak yg tempat telinga tu arah tak sepatotnya sambil buat muka tak bersalah pulak *sobs*

Dah la takde spec spare . Dunia contact lenses pon dah lama aku tinggalkan . Makanya marilah kita boh gam gajah saje , haha..!


Naseblah bole pakai lagi nak oiiii . Cumanya tak bole nak kepak² dah yg sebelah patah tu , haha..!

Semoga terus bertahan sampai lepas raya nanti . Koser sangat nak beli spek baru pulak time² gini , baik melaram baju raya lagi bagus, haha..!

Thanks & Best Regards ,

5 Criticism:

shalimar yusof said...

suami sy pakai spek..dia ckp...spek la plg penting dlm hidup org pakai spek cm dia power tinggi...anak sentuh abes la pot pet...hiihi

Haryani Mohd said...

Allah, moga bertahan dan dapat spec baru lepas raya :)

AinAthirah Anuar said...

Kampung sis Taiping dkt mana ? Spek mintak tukaq spek raya katanya hehe

Lisa Nurulain said...

pernah jadi macam ni.. hmmm tapi kan.. hahaha nak marah pun bukan dia paham.baby kecik.. adeh ... bebel sorang2 je la jwapnya

Siqah Hussin said...

Mujur boleh gam haa. Kalau tak, tak jadilah melaram baju raya. Hehe.

Teringin nak ke taman tasik taiping. Mesti awak dah selalu pergi kan? :D

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy