September 9, 2016

1st Time Shopping Kat 11st

Assalamualaikum readers

Dengarnya page 11st lagi 'berhantu' drpd LAZADA ye ? Hikhik ~

Saje godek² page 11st aritu , rupanya memang betul 'berhantu' . Banyak jugaq barang yg jauh lagi murah drpd lazada

Bahaya..! Bahaya..! :P

click picture to the direct link

Kebetulan aku memang tengah mencari penimbang digital . Makanya ... Hehehe


Best tau . Dah la murah , RM26 FREE POSTAGE . Besar pulak tu , 33cm . Siap ade thermometer walaupon tak penting , haha..!

Yg paling penting , memang ACCURATE sangat . Ni aku test pakai berat dumbbell :)

Service 11st pon memang puas hati sangat . Harini order , harini jugaq dorang pos n esoknya dah sampai depan rumah . Kagum betul aku 

Ehh btw , ni bukan post yg dibayar utk promote 11st or nak kondem lazada tau . Sekadar pengalaman sendiri je :)

#MisiBuangKG masih diteruskan walaupon pagi tadi timbang macam naik pulak beratnya sedangkan minggu ni langsung tak cheat n exercise pon hari² tau *sobs*

Thanks & Best Regards ,

7 Criticism:

Mila Ahmad said...

Alamak kalau 11st berhantu awak lagi berhantu sbb hasut kita kita ni semua haha...biasa mila dgr je xpernah nak buka web dia biasa lazada zalora dgn nile je.xboleh jadi ni bila sebut murah kan haha...haruslah terjah tq for the info

Cik Mun said...

aah..mun pon skrang asyik2 bukak apps 11st je..sbb barang dia serius murah

Myluv - Syl said...

memang hantu punya blog. pi kenalkan saya dgn 11st. hukhukhuk...

Mazni Azmi said...

Assalamualaikum Wrmbth sis. first time sampai sini. :)

Salam perkenalan. Cantik penimbang digital tu. Memang murah harganya. Sebab kalau diikutkan tak dapat ahrga macam tu

Penimbang berat saya kat rumah ni, dah beli harga 8 tahun lepas pun tak murah macam tu

Lepas ni bolehlah monitor berat badan kan. Dan selamat menyambut aidil adha

Pha Is said...

hahaha.. mmg berhantu sungguh.. tapi so far cma pernah window shopping je kat sana..

Rozita Abdul Rahman said...

wah...menarik yg ni... harus terjah gak..

LYAfrina said...

kan... kat sini lg mrh dr lazada..tp kna tgk brg jgk la

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy