September 5, 2016

Supplement Kurus : Centa Svelte Slender Jelly

Assalamualaikum readers

Pernah dengar tak pasal JELLY yang mampu membantu dalam proses penurunan berat badan ?

Dah la tersangat sedap . Mampu pulak bantu mencegah pembetukan lemak dalam badan , mengurangkan tahap kelaparan dan mengawal tahap kolestrol n blood sugar

Wahhh..! Kagum sangat . Produk ape tu ?

CENTA SVELTE SLENDER JELLY | ACAI BERRY

Produk ni dirumuskan oleh Swiss Biotechnologies International in Genva, Switzerland . Telah mendapat pengiktirafan International Quality Standard dan memenangi double gold medal Geneva Inventions 2011 dari segi inovasi dan formulasi


Kebaikan CENTA SVELTE SLENDER JELLY :

- membakar lemak
- mencegah pembentukan lemak
- meningkatkan metabolisma
- menguatkan imunisasi
- mengurangkan tahap kelaparan
- membuang toksin
- tiada bahan pengawet
- bebas gelatin
- menggunakan bahan² semulajadi


Produk ini mengandungi Garcinia Cambogia untuk mencegah pembentukan lemak dan mengurangkan tahap kelaparan . Purple tea yang merupakan antioksida yang terbaik dikalangan teh .  L-Carnitine untuk membantu membakar lemak , Baby Citrus Fruit untuk meningkatkan metabolisma dan Acai Berry yang merupakan aktioksida tinggi untuk mengurangkan tahap kolestrol


1 kotak ade 20 sachets . Sehari makan 2 , 1 sachet sebelum breakfast n 1 sachet sebelum dinner . Digalakkan minum air 300ml setiap 1 sachet . Lepas dah buka je sachet tu terus kene makan jelly tu immediately tau


Sesape yg tengah on medication or mengandung kene mintak nasihat doktor dulu ok..!


Sedap sangat . Rasa berry . Macam tak cukup pulak makan 1 paket je , hikhik..! Tapi serious , memang tak lapar tau makan jelly ni . Patot la dia cakap MAX EFFECT 24HRS - BURN , STOP , REDUCE :)

Untuk maklumat lanjut bole layari FB CENTA MALAYSIA 
Produk ni bole didapati di Guardian / Watsons dgn harga RM95.30

Thanks & Best Regards ,

5 Criticism:

alia farhan Said said...

Wah menarik...
Lepas beranak nnt leh cari

LZ - The Blog Owner said...

Product ini sesuai untuk sesiapa yang ingin bentuk badan ideal.. Bak kata PV rasa dia pun sedap kann.. LZ tak perlukan lagi sebab badan susah naik walau makan tak hengat..

anajingga said...

menarik produk ni :)

CikLily Putih said...

cam best je ek...

LYAfrina said...

menarik ni

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy