September 14, 2016

1st Time Layan Cerita Zombie

Assalamualaikum readers

Memandangkan sekarang tengah HOT sana sini org dok cakap pasal movie ni ...

Train To Busan

Makanya ahkak pon taknak lah ketinggalan

Ahkak tengok online saje [LINK] . Kalau tetibe link ni tak bole bukak ko jangan salahkan ahkak ye , maybe dah kene block letewww :P

Thanks kat korang yg sudi share link tu sebab kalau nak harap ahkak pergi wayang memang jauh sekali , dah berzaman dah pon tak jejak kaki kat wayang *sobs*

Nak tunggu tayang kat astro first pulak lagi sadis sebab rumah ahkak dah lama say goodbye kat astro , hikhik..!

So far movie ni memang recommended sangat . Tak seram tapi debor dia lain macam . Sedihhh of coz :'(

Owhhh , mengundang carutan pon ye jugaq dekat si tua yg selfish tu , haha..!

Bole tengok trailer dia kat sini ...


Thanks & Best Regards ,

5 Criticism:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Nour Adieb said...

baru je tngk td, tp x tngk abis... lucu jg tngk zombie2 tu

hainom OKje said...

Orang kata sedap....Teringin jugak nak tengok. TQ bagi link ye

LYAfrina said...

dah tgk jugak..
citer ni xdelah seram..cuma suspend .. ada part mendebarkan..sakit hati (dgn pok cik tua tuh) & ending..sgt2 sedih.. huhu

Zurainny Ismail said...

Belum tengok lg, tapi tadi dah klik link tu - masi ok. Tq for sharing. :D

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy