June 16, 2016

#SayaPakai #SayaJual Produk Seqy Beauty :)

Assalamualaikum readers

Hai uols..! Bulan puasa ni idea nak menulis blog macam dah semakin menipis , ke memang dah takde langsung ntah, hehe..!

Tapi , bulan puasa ni jugaq macam tergerak hati nak berBUSINESS kecil-kecilan pulak

So , alang² dah tergerak hati tu , marilah kita start terus :)

Buat masa ni , iols start dgn Produk Seqy Beauty . Kenapa Seqy Beauty ? Sebab #SayaPakai #SayaYakin lalu #SayaJual , hehe..!


Ni testimoni aku sendiri lepas few months guna Skincare SQB . Tersangatlah puas hati sebab sepanjang tempoh pemulihan , takde pon sebarang pengelupasan or kulit jadi merah²

Pernah jugaq review pasal BB Cream SQB -> Jgn Tertipu Dgn BB Cream SQB

Disebabkan aku yakin dgn produk ni , so now im officially selling it :)


No worries sebab all Seqy Beauty Products ni ade kelulusan drpd KKM tau


So sesiapa yg berminat nak dapatkan Produk Seqy Beauty ni , nak cantik before raya , bole direct contact iols :

Whatsapp : +60164405150
IG : https://www.instagram.com/byreen87/
COD Area : Manjung , Sitiawan , Lumut , Ayer Tawar n Taiping (Simpang)
By pos pon bole jugaq tau ;-)

Thanks & Best Regards ,

6 Criticism:

Liyliz Yusof said...

Wow mujarab btl tu

norhidana miswan said...

mmg sesuai...
tp kadang produk2 kecantikan itu kene ikut kulit kita jgk...
kadang tak sesuai kt semua org

AinAthirah Anuar said...

Kalau diri sendiri cuba lpastu berkesan mmg boleh bagi kepercayaan dkt cust. Sebb diri sendri dah cuba kan. Btw produk ni mmg sesuai dgn sis :)

Rosmiza Ali said...

Semoga sukses dlm bisnes sis! ^_^

Siqah Hussin said...

Wahhh nampak berubahnya kulit muka awak. Bagus awak dah jumpa produk yang sesuai dengan kulit muka :)
Teruskan guna dan semoga maju jaya dalam bisnes 😊

Afif Rayyan said...

Tak lama lagi mesti kulit flawless dan gebu.. Amin

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy