May 23, 2016

#JalanJalan : Cameron Highlands 2016

Assalamualaikum readers

Holla..! Kembali bersiaran setelah seminggu lebih senyap sepi je blog ni :)

Khamis lepas iols pergi holiday kat Cameron Highlands . 3D2N . Sewa homestay kat Kg Taman Sedia sebab pergi dgn parents n adek² aku sekali
{Refer Next Entry For The Review}

Actually dah bosan dah naik Cameron Highlands ni sebab aku dah pergi banyak kali dah . So kebanyakkan tmpt kat sana semua aku dah khatam

1st & 2nd sebelum kawen
3rd masa honeymoon {LINK}
4th masa Nazeef setahun lebih {LINK
N now masa Rania setahun lebih pulak :)

Tapi disebabkan budget pon kurang n itulah sesatunya tmpt paling dekat nak holiday , marilah kita pergi jugaq , hikhik..!

Sesatunya tmpt yg kitorg pergi , itupon semata sebab nak beli teh je , haha..!

My parents :)

Ni sapa ajar buat duck face ni ???

 Still wearing the same sweater masa dia pergi tahun 2014 dulu :b

Kali ni pergi sana memang takda pergi mana pon . Melingkor dalam selimut je sebab MALAS 

Betul² pergi Bharat Tea ni je , pastu pergi Kea Farm cari jagung n ubi je . Strawberry beli sebekas pon tak abeh :b

 
Ni kat Agrofarm depan homestay kitorg je

Ni pon kat depan homestay je , hehe..!

Belanja satu gambar mak jemah yg dah loss 5kg , hahaha..! 
Okbai :b

Thanks & Best Regards ,

4 Criticism:

Suriaamanda said...

SA kalau naik CH memang time bukan cuti umum atau cuti sekolah..sebab sure traffic pack kan....

Yana Yani said...

wah! comelnya anak dia! muah ciked =)
saya lama juga tak p cameroon
tengok gambo kat sini, rasa nak p jugalah
tapi bila eh....emm

Chekgu Azrine said...

Akk dah lama gilos xnaik..last was 2009...,huwaaa...jeles!!

Mummydearie said...

Saya dah lama sungguh tak naik CH ni. Asyik kata nak pergi, nak pergi tapi perginya tak juga! Ni baru plan nak pergi, dah masuk Ramadhan pulak. Memang postpone lagilah nampak gayanya!

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy