May 3, 2016

Dari MAMA ke MAMI Pulak

Assalamualaikum readers

Lama tak update pasal budak kecik ni ...

Izz Iman Rania

Dah nak masuk setahun setengah dah dia . Kejap je masa berlalu *sobs*

Alhamdulillah masih lagi menyusu badan . Bab nak kasi makan nasi memang bercinta . Kalau dia cakap taknak , memang a big no lah . Paksa macam mana pon tak jalan :'(

Garang + kuat sentap . Bab sentap memang bole bikin urut dada . Kalau sentap ko duduk dediam sana takpe . Ni siap pakej melalak² , phewww ~

Bole 'HISTERIA' kalau jumpa bebear *tersangat suka* , makanya AWAS kalau lalu kedai mainan ye :b


Mulut potpet² sekarang . Lagi potpet drpd abgnya kot , hikhik..! Suke jugaq buat abgnya rimas . Abg buat / pegang ape pon , semua pon dia nak jugaq tau , pffttt..!

My Setahun Sorang Kids ;-)

Ni cuti semalam ni , ntah dia mai mood ape pulak dok panggil aku MAMI . Asal nak susu je mesti cakap "nak shushu mami" hahaha..!

Kalau kita betulkan cakap mama pon dia tetappp jugaq MAMI . Tapi time mintak susu je tau , time dia nak potpet panggil mama pulak :b

Thanks & Best Regards ,

3 Criticism:

shalimar yusof said...

comel je dieorg

Mimi Here said...

Hehe..nk pngil pngilan sweet2 latu biaq dpt susu cpt.Wkwk

Aimi Muhamad said...

comel.hahaha...Thaqif terpengaruh dgn iklan caliph panggil mama.

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy