December 30, 2013

Finally...Photobook Itu Sudah Menjadi Milikku

Assalamualaikum readers  

Aritu Photobook Malaysia ade buat offer kat Groupon . Ehh ! Boleh sebut offer ke ? Sebab FREE je sebenarnya photobook ni , just bayar duit postage je , haha ! 

Lepas dah click beli kat Groupon tu , kita design pulak sendiri guna software Photobook Designer . Tempoh nak design n redeem photobook ni memang lame , dari 18 Nov 2013 sampai 19 May 2014

Part ni memula aritu aku pon kecundang jugaq separuh jalan . Sebabnya ? MALAS ! Then bila pikir² balik , macam rugi pulak kalau tak buat sebab benda FREE kan , haha !

So , dengan gigihnya aku pon men 'design' lah photobook aku ni balik ...


Photobook ni aku buat khas untuk Nazeef since picture Nazeef daripada lahir aritu tak print² lagi , hehe !

Lepas siap design n order , tadaaa ...






Yeay ~ Puas hati sangat² =) 

Terus rase menyesal sebab tak beli banyak² aritu , hahaha !

~~ thanks for reading \(^_^)/

16 Criticism:

Mila Ahmad said...

Alololo cute sangat...

Shafiq Hashim said...

Cantik2 Gambar...

Jadual Puasa 2014 ~

http://shafiqhashim.blogspot.com/2013/12/jadual-puasa-2014.html

dalila said...

ehh..ehh..nape mcm cantek je..
masa sy wat aritu xde pun design cmni
:'(

msredcheesecake said...

teringinnya nak buat...tp tak kesampaian lagi

Chekgu Azrine said...

cantik sangat..
blm ada banyak masa lagi la nak buat..
huhu

Kyla Pearlisha said...

Wahhh cantiknyeee ;)

Noratiqah Adib said...

so cute! :D

Den said...

wah,, cantik!! orang punya ada 2 lagi tak buat, kena amik masa nak buat ni..huhu

Hafizul said...

Wahhhh menarik nya..hehe

yana yani said...

cantiknya..
cam nak buat jugak je

Gee Lion said...

wow.. cantiknyer.. untungnyer.. jelesnyer.. :p

Mas Zull said...

assalamualaikum pink...cantik2 la..:)

puan.mila said...

ala cute je photobook tu..

zuhdi sanusi said...

ya btul.., bnda free., rugi klu tolak., haha

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. wahh saya dah burn 4 photobook. 2 je sempat buat. hihi. comelnya buh gambar baby (",)

Nelly Sapri said...

Hye, cute nye album cmni..sekarang zaman snap pic simpan dalam hardisk ja.xda nk print pun. Then kalau hardisk corrupt habis hilang semua kenangan dalam hardisk tu. Buat cmni at least xda ralat sgt klu hardisk corrupt.

Memang totally free ka??just pay for the postage?

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy