January 4, 2014

1st Entry In 2014

Assalamualaikum readers  

2014, start

Dah hari ke-4 dlm 2014 barulah aku berkesempatan nak update blog , huhu !

Actually daripada aritu lagi aku nak buat entry pasal highlights in 2013 . Tapi busy kemain punya pasal , aku tangguh dulu . Now boleh tak aku macam dah lupa semuanya ? Hahaha !

Yg penting , kalau di recap balik tahun 2013 , the best moments is ... GIVING BIRTH ♥♥♥

u give my life 
a new challenge everyday
a blissful feeling
nazeef  muslim, u r very special !
Semoga tahun ni lebih baik dari tahun² sebelumnya , amin ~

Owh 2014 , plz promise that u'll be nice to me ok ;-)

~~ thanks for reading \(^_^)/

9 Criticism:

Kyla Pearlisha said...

Selamat tahun baru ye :) comey je bby

sYiRa LoKMaN said...

comel baby :)

NinaAz said...

BESAR DA BABY :)

BUNDA said...

Salam tahun baru dari Bunda...

yana yani said...

seronokkan bila dah ada anak ni
all the best untuk 2014

Azhafizah Md Nor said...

Selamat tahun baru.wahhh muka nazeef ikut mummy la

Nory Zoulkefle said...

omeyynya baby boy...
kite pon insyaALLAH dapat baby boy jugak bulan 3 nnt..
doakan ek...=)

__✿HARISA✿__ said...

hi dear, seronoknya ada baby. boleh timang-timang, cubit-cubit. :) may God bless you okay :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. hensemnya ur baby nazeef! muka dia macam awak. hehehe

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy