January 6, 2014

Birthday Boy Kesayangan

Assalamualaikum readers

Arini birthday my kesayangan . Happy Birthday Sayang party

Happy Birthday To You ,
You Live In The Zoo ,
With The Monkeys And Kangaroos ,
And You Smell Like Them Too !
Ehhh ! Maaf , maaf , maaf . Hahaha !

Semoga dipanjangkan umur , murah rezeki n menjadi ketua keluarga yg terbaik untuk kami , amin ~

Birthday gift ?
Tadaa ...



Mulenyer ingat nak buat surprise . Aku belikan something n kasi kat dia . Tapi macam tak koser pulak sebab kang kite dah excited beli n kasi kat dia , dia pulak tak berkenan . Haa ~ tak memasal sentap pulak aku karang kan ? Pffttt !

So , aku tanya je dia nak ape on his birthday . Nampak macam sweet je kan sebab aku siap tanya nak ape . Tapi ketahuilah , sebenarnya aku dah letak syarat ...
"B nak ape birthday gift ? Ayang bajet $$$ je untuk B . Kalau lebih sila topup sendiri ye"
Hahaha ! Dasar Kedeks !

Ehhh ! Tapi naseb baik jugaqlah gift tu memang ngam² dalam bajet yg aku kasi =)

~~ thanks for reading \(^_^)/

9 Criticism:

Chekgu Azrine said...

kemahen mithali tau sis..hehehe
semoga suami sis panjang umur dan murah rezki ye

Mila Ahmad said...

oh bagi hadiah dah siap limit, samalah kita haha...kalau over budget nanti duit shopping kita takde :p

Kyla Pearlisha said...

Smga panjang umur dan dimurahkan rezeki untk keluarga ye kak :)

NinaAz said...

Wahh.bestnya dpt hadiah dr isteri tersayang lagi tuu. hehehe. Selamat hari lahir. Semoga diberkati selalu

Gee Lion said...

selamat hari jadi kpd suami sis ye.. murah rezeki hendaknya dan bahagia berkekalan till jannah (:

yana yani said...

sempoinya abang sayang dia...hehe
tak apa melabur demi yang tersayang =)

Cik Puan Rara said...

amboi lagu buffday.hahahaha

Nory Zoulkefle said...

bestnya boleh pilih hadiah sendiri...hehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. bestnya birthday boy dapat hadiah. pilih sendiri lagi! hehehe.

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy