January 24, 2014

Fenomena Game "Guess The Emoji"

Assalamualaikum readers  

Free, Games, Application, Download

Aku syak mesti ramai yg dah tau pasal game "GUESS THE EMOJI" ni kan sebab game ni dah jadi trending kat facebook sekarang =)

Game, Free, Download, Application

Bagi aku game ni memang berfaedah sebab dia buat kita berfikir sampai stress , hehe !

Tapi kalau dah fikir punya fikir pon still tak dapat² jugaq jawapannya , mulelah nak guna hint kan ? Hint ni pon bole bikin stress jugaq tau sebenarnyer ...

Game, Application, Download, Free, Hints

Punyelah banyak $$ nak guna untuk 1 hint . Dah lah tu , celah mane pulak nak dapatnyer kan sebab 1 level yg kita menang baru dapat 1 $ je , pffttt !

Naseb baik ade 1 lagi option , "Ask Facebook" . Maka secara automatiknyer pon terus glamourlah game ni ;-)

Sape nak try game ni , bole download kat sini ye :




~~ thanks for reading \(^_^)/

7 Criticism:

Invisible Me said...

IM tak pernah tau pun :/
Sebab tak main game kat fb. Hehe

Kyla Pearlisha said...

HAHAH saya pon dwload app ni.Stress nye memikirkan ape lah bnda2 tu in english eheheh

ieza ashaari said...

hahaha.. za dah settle jawab sume dan dah uninstall.. tukg bagi jawapan kat kawan2 je skrg ni.. :P

Miza Lee said...

kurang minat dengan game..tapi mcm best je? huhu.. :')

Admin Soffah said...

Salam Ukhuwah selalu...., Saya dari Indonesia mengajak sahabat blogger untuk andil serta menikmati peluang usaha sampingan, biar tetkala kita di depan komputer tidak hanya membuang waktu, Namum juga bisa menghasilkan, dan tetap lancar dalam meluapkan kreasi kita, Mari kita buktikan pada mereka bahwa kita bisa sukses walau hanya di depan komputer...
Melalui Program ini kita bisa kerja tanpa terasa. Salam sukses selalu :-) Malaysia pun bisaloh Ukhti

Anonymous said...

Salam...sya ader menjual naturactor from jepun n cina so sesiapa yg bminat blhlh p fb sya amie awg ali...pakain n make up sya ader...thanks

Anonymous said...

Layannn

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy