February 4, 2014

New 10-Digit CIMB Account Numbers

Assalamualaikum readers  

Kepada semua pemegang akaun CIMB , please take note that our account numbers dah jadi 10-digit ye nowdays . 

CIMB. Clicks, Account, Number, 10, Digit, Upgrade

Ape motif dorang pegi tukar account number ntah . Macam menyusahkan jugaq sebenarnya , pffttt !

~~ thanks for reading \(^_^)/

5 Criticism:

yana yani said...

baru-baru ni kan diorang tutup sistem
dari hari jumaat sampai ahd
mungkin nak ubah benda ni lah
tapi tak bagitahu semua orang
dah susah siapa yang tak tahu

yen(toka ziizokukuto) said...

uwh,,thankz for sharing yee :)

"stay cool,all is well"

Cheq Eem said...

memang problem sikit bila cimb upgrade sistem nie.. sebelum buat pape baik kita check dulu dgn bank kan.. kang tak pasal2 duit hilang dalam acct... hehe...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, sheila pun dah dapat no akaun baru masa check via online (",)

mrs kayrul said...

no baru senang nak hafal..best

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy