February 17, 2014

Jatuh Cinta Dengan Treenea

Assalamualaikum readers  

Macam dah lama kemain pulak aku tak update blog . Rindunyer ! Rindunyer ! Rindunyer !

Owh by the way ! Actually arini aku nak share sikit pasal satu produk best ni . Best pada aku lah , orang lain aku taktau ye , hehe ~

TREENEA - Produk ni dah lama sebenarnya , tapi aku je yg baru try , haha !

Produk yg berasaskan MINYAK KELAPA DARA . As everyone knows , coconut oil ni memang banyak benefitnya .

 Minyak, Kelapa, Dara, Virgin, Coconut, Oil, Benefit

Kulit aku ni kan , lepas beranak aritu memang bermasalah sangat² . Pakai ape pon dah tak lut lagidah . Jerawat memang non-stop lah , siap pakej tinggalkan parut lagi , pffttt ~

Mengenangkan ramai cakap TREENEA ni ok , aku pon lelaju try ;-)

Aku pakai yg ni ...

+

Syukur Alhamdulillah ~ Dengan izin Allah , lepas try sebulan , muka aku dah makin recover
Testimoni, Treenea, VCOA, Lumiere, Face, Savon, Mierabella
No edit ! No make-up !
Parut jerawat makin kurang , jerawat baru dah segan nak naik n muka pon makin glowing , syukur ~

Walaupon still tak recover 100% lagi n keberkesanannya tak secepat produk² hebat yg lain , but i'm happy with this result n yg paling penting ... MURAH & MENJIMATKAN ! Haha ~

#HonestReviewWithoutAnySponsor

~~ thanks for reading \(^_^)/

7 Criticism:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, berapa harganya? kulit sheila ni kering kat tangan, muka dan badan.. so far, jerawat dah kurang kat muka.. hehehee help me ~~~

✿ pink velvet ✿ said...

@Sheila Salim Lupe nak kabo , RM40 utk VCOA

Hanis Nizam said...

berpatutan dan berkesan. tu yg besttttttttt

- AZIE - said...

mcm best..bape rm tu satu set?

diana said...

betul2 berkesan la..

✿ pink velvet ✿ said...

@- AZIE - RM150 dear :)

Cik Puan Rara said...

bagus lah product ko ni! weh slimming tu leh beli kat aku.aku tolak rm60 je.weh! aku klik iklan mcD ko.hehehe

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy