February 18, 2014

SAYA NAK BLOUSE CANTIK dan MURAH DARI MOMS MADNESS GARAGE

Assalamualaikum readers  

Iols ni jarang join GA , tapi si RARA a.k.a MOMS MADNESS GARAGE ni pegi buat GA yg bole mengugat iman sebab hadiahnya memang A lah sampai aku pon TERPAKSA join jugaq , haha ! 
#TerpaksaLahSangatKannn!

Jom join ...



Kenapa korang suka barang murah ?
Gila tak suka ? Haruslah suka sesangat ! Teman ni bukan orang kaya weyyy ! Dah tentu²lah barang murahlah yg menjadi pilihan utama aku . Murah dan menjimatkan tau . Bukan murah yg arini pakai , esok dah kene check-in tong sampah ye , pffttt ! So bila dah menjimatkan tu , bolehlah esoknya daku bershopping lagi dan lagi , hahaha ~

Pengalaman manis dgn online shopping ?
Alhamdulillah setakat ni semua pon pengalaman manis je sebab barang sampai macam yg dijanjikan ;-)

Like page MOMS MADNESS GARAGE di FB
Done !

Follow n letakkan blog RARA dlm bloglist *OPTIONAL* 
Done !

Tag 2 orang peserta lain
1. Sheila Shahfiekry
2. NadiaMiera

Like page penaja
1. Butik Baby Boo
2. Intanz Handmade
Done!

Letakkan blog DIANARASHID dlm bloglist
Done !

Simple kan ? So ape lagi ? Jomlah join sebab hadiahnya best tau (refer entry GA RARA)

~~ thanks for reading \(^_^)/

11 Criticism:

Cik Puan Rara said...

tenkiu yein!.hehehehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. semoga berjaya dan murah rezeki ya. hehee ~~~ ada masa saya join, in shaa Allah (",)

dalila said...

gud luck!

diana said...

semoga berjaya..:)

Gee Lion said...

good luck puan pink! semoga dipermudahkanNya.. =)

Nadiamiera said...

Gud luck :)

Nadiamiera said...

Gud luck :)

BUNDA a.k.a KN said...

semoga berjaya..

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

En. Kacak said...

gud luck!

Torascool said...

salam kenal dan join
torascool(dot)blogspot(dot)com

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy