January 22, 2014

Kek Cheese Leleh Terbaikkk

Assalamualaikum readers  

Dah boleh jadi food bloggers pulak aku ni sebab lately ni asyik review pasal makanan je , hikhik ~

Aritu aku ada terbaca post dekat group I ♥ MANJUNG yg kek cheese leleh kak AZILAWATI memang the best in town . Chewahhh ~ in town gituwww =b

Makanyer WAJIBLAH aku try ...


Ade macam² perisa . Coklat moist , red velvet , pandan , strawberry , rainbow , tiramitsu n yg terbaru ni oreo . RM6 je sebekas siap free delivery sampai depan pintu ;-)

Setakat ARINI , rasenyer dah 3 kali aku repeat order , haha ! Kek yg paling recommended adalah kek coklat n rainbow

Sejujurnya , memang yummy sangat kek ni . Sambil taip ni pon macam tertelan air liur mengenangkan betapa sedapnya kek ni . Pon akak ni tak kedekut cheese tau .

Oklah , nak sambung makan kek ni , daaa ~~

~~ thanks for reading \(^_^)/

18 Criticism:

Cik Mun said...

nampak pun sdap..

ibu aqif said...

aku pon tgh gila kek cheese leleh...dapnyer.ak baru habis 1 tupperware td..haha.

msredcheesecake said...

dah meleleh liur ni ...hheee

huny madu said...

Memang sedap kek nih.. terliur pulak, tapi kat klang harga dia mahal sikit, rm10 tau

Zaza said...

sedapnyaaa... n murah laa..

dalila said...

akak ni dok kat mn?
bole delivery kt putrajaya ke?

Mime MF said...

emmm sedap2...hehe

NinaAz said...

Sedapnyaaa kekkk

Hafiza AizZawa said...

mmg sedap.. Fiza kalau nak mkn order kat member opis sbb dia pun pandai buat..

si kiut lavender said...

saya memang suka makan kek...skrg tengah cuti sem niat nak beljar buat macam2 kek...boleh selalu makan dan menambahkan lemak..hehehe


hye awak..:)

MamaHarriz said...

uwaa sdpnyeeeee..

Scha Nazri said...

Ahhh. Sedapppppppnyaaaaaaa!

BUNDA a.k.a KN said...

terbaikkk..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. wahh terliur sheila tengok kek! hehehe

Asha Lya said...

wow meleleh nmpk taw sis..done follow cne.tq sudi menyinggah ;)

Invisible Me said...

Nampak sedap. Blink blink jadinya. Hehe

athiqi ariff said...

sedapnyaaa...nk free 1 leh x..

Iola said...

serius nampak pun dah sedap..hee delivery kat penang ada x? ngee

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy