May 13, 2015

Panggilan Job Interview Di UTP

Assalamualaikum readers


Last hadap job interview adalah masa baru² kawen dulu . Skrg dah anak 2 . Dah lama hoiii ! Otak pon dah krem dah ni pikir nak cakap ape nanti , haha !

Hari tu kemain doa "mintak²lah dapat job ni"

Tapi bila dah dapat panggilan interview ni terus blur ! Taktau nak happy ke tak sebab dok pikir KALAULAH dapat job ni nanti , ada pulak pro n kontranya , pffttt ~

Mana tak cepat tua kannn . Pikir punyalah jauh kemain , padehal baru nak pegi interview je pon , kahkah !

Wish me luck \(^_-)/

Thanks & Best Regards ,

13 Criticism:

Sheila Adziz said...

gd luck sis... :)

Chekgu Azrine said...

good luck sis

Normi Nieza said...

gud luck..:)

yoorin melacolea said...

good luck jugak! heee.. cuba dulu baru tauu.. kalau dpt permanent rugi pulak kalau x terima.. kalau kontrak tuuu huuu..paham2 je laa kan..

Miss Xyz said...

All the bestt! Allah yuftah alaiki ;)

Diana said...

Waaaa tahniah... semoga berjaya... Rasanya di U environmentnya lebih menenangkan :)

nieja said...

gudluck..

anakMommy said...

tahniah...gudluck

amsran said...

trylah datang interview tu.. mana tahu rezeki anak 2..hee

Murniwati Awang said...

gud luck..akak pon baru setahun lepas intvw masa umor 32..punya takut sampai naik darah..hihihi

Kakzakie said...

Good luck Yien
Solat hajat sebelum pergi interview.

fayreen mizan said...

Gud luck ya.

Izzati Amira said...

all the best okayyyy

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy