May 15, 2015

Aduh-Aduh Sayang!

Assalamualaikum readers

Aduh aduh sayang kenapa kau curang
Aduh aduh sayang kenapa kau ulang
Aduh aduh sayang sayang
Aduh aduh sayang sayang


Pfftt ! Lagu macam ni pon ada ke ?

Ye ! Itulah reaksi aku first time dengar lagu ni .
Tapi lepas berjuta kali dengar , bole pulak terikut² sekali nyanyi , kahkah ~

Ehh ! Bukan nak cerita pasal tu sebenarnya !

Sebenarnya tengah stress pasal ni ...


Fine ! Dah la weekend ni dia ada jamboree basikal MTB dekat Selangor n ofcoz lah aku tak ikut . Lepas drpd tu kene pergi kursus pulak , uwaaa ~

Iols tak biasa tau kene tinggal² dengan sleeping partner ni , kahkah ! =P

Anak² , plz n plzzz b nice to mama ok !

Thanks & Best Regards ,

9 Criticism:

Allene typicalmommy said...

uhhuhu tak syok kena tinggal

yoorin melacolea said...

samalahhh..asben shift malam straight seminggu.. xde kawan tidur.. xde kawan nak kena sepakkkk, pastu kena sepak balik.. hahaha..masing2 tidur lasak.. btw lagu tu rasa annoying..tapi dah jadi siulan hari2 pulak..adehh..

Eka Tikah said...

hehe takpe kak. kejap je tu :P

Bunda a.k.a KN said...

Sayang isteri tinggal2kan..biasa2kan lah...sekali2 berpisah bila jumpa balik pasti feeling sweet2 lebey2 gitew tau....

Percayalah cakap Bunda....hehe..(*!*)

NARDtheNERD said...

kejap je hehehehe,

mrhanafi said...

ho..ho..banyak bersabar la ye..

Maisarah said...

kuala kangsar..tempat sy tu akak ;)

Putri said...

Saya yg memang selalu kena tinggal..pun rasa x best bila hubby kena balik tempat keja..
byk bertabah lah ye

Haryani Mohd said...

Dia bagia jalan-jalan ni :)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy