May 21, 2015

Kekaguman Melihat Library UTP

Assalamualaikum readers

Sambungan kisah panggilan job interview di UTP [Refer entry SINI]

Makanya aku pon ambik keputusan utk pegi jugaq interview tu
Sampai² je sana , terus kekaguman tengok dorang punya library

pic credited to : http://www.mzulkifli.com/

pic credited to : jslum.com

Pergh ! Tak berkelip mata aku dibuatnya tau
Drpd bawah sampai keatas bukunya

Macam mana interview ?
Kahkah ! Memang lawak kalau diingat balik :P

Apa² result pon kene tunggu in 2 weeks
Kalau ada rezeki adalah . Kalau takde pon daku pasrah je sbb itu yg dah tertulis utk aku

Interview tu semalam tau sebenarnya
Hari isnin tu just jawab exam
Tak sangka pon bole lulus exam tu sebenarnya , haha !

Kekosongan ada 10
Yg datang interview haritu ada 30 org
Fews dah reject sbb failed exam

So chances tu macam ada *berharap jugaq ni sebenarnya* hikhik !
Mudah²an , Amin ~~

Thanks & Best Regards ,

15 Criticism:

Murniwati Awang said...

cantiknya library utp..saya doakan sis dapat kerja tu..Aamiiin!

Munirah Rafiuddin said...

Insya Allah boleh...
Saya pun ada pengalaman interview di UTP...masa tu yang lepas tapisan cuma 8 orang termasuk saya tapi UTP just nak 1 orang je...
Rezeki sy xde di situ..cuba lain kali...
Good luck utk awk...

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

♥ ROS ♥ said...

Mcm kt oversea dh kan.. cntiknyaaaa... goodluck utk iv kak...😘😘😘

Chekgu Azrine said...

Canggih!!!

Normi Nieza said...

moga ada rezeki..insyaAllah...

Farrah MF said...

Moga ada rezeki sis utk job tu. Mudah2an :)

Mar Mansor said...

semoga ada rezeki di sini

Miss Xyz said...

kann cantik kan. saya dulu pernah lalu tepi je, x pernah masuk dlm uhuhu

Normah Kumin said...

Assalamualaikum,

In Shaa Allah, kakmah doakan adik berjaya dalam interview tersebut,
Semuga berjaya.

Nurul Faiz said...

Menakjubkan!! Sehari pon tak habis melawat ni. Huhu. Anyway, good luck ye :)

abg jay said...

tak pernah jumpa library macam ni....mmg menarik dan kagum tengok

Ima said...

Pehhh bes gila library mcm ni

Eka Tikah said...

wahhh, bestnya. lbry mcm ni hari2 nak pergi. hikhik

Nur Khairiah Irwanie said...

good luck

ashikin abdullah said...

salam sis..nak tanya exam sebelum interview tu pasal ap ye? sy ada interview this monday..xtau plak nk study apa..admin exec punya post, not sure exam cane..
help me pls....

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy