September 17, 2011

PeRFeCt TWo

entry kali ni lebih indah d'bace with tis song =b


arini ... sorang lagi membe aku dah kawen, alhamdulillah~~

die ni membe aku zaman sekolah lagi ... pastu sesame masuk poli, tp lain-lain batch ... last year laks, kitorg keje kat tmpt yg same, dok satu rumah n satu bilik ... but early tis year aku dah blah dari sane

paling best ... i've seen the moment when she n her hubby meet for the 1st time ... n how they start to love each other ... yes, i can say tat they are the perfect two *wink wink*

actually membe aku ni buat nikah gantung ... majlisnyer bln nov nnt ... pic pon tak sempat mau snap byk-byk sbb aku sampai time die dah selamat d'nikahkan, huhu!

p/s : pic yg d'snap adalah pada tahap kemalasan melampau

kemalasan satu : snap pic dari tepi sajork

kemalasan dua : blur!

kemalasan tiga : main snap ikot dan

oke! ni taktau ape motip aku snap pic camni, ahaks!

hope their love lasts forever, amin~~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

21 Criticism:

Anonymous said...

lawak kot muke aku yg last tu...

kura said...

wah. dah kawen. sonok la!

semoga berpanjangan ok :)

nORDiyana said...

perfect two , bila la nak merasa pulak kan , hehe ( baru 15 thn )

:)

gadis bunga said...

nak kaweeeennnn jugakkkk !
http://gadisbunga93.blogspot.com/2011/09/pssssssttt-orang-baru.html
:))

yayqah said...

wah! wah! congrats yeh! ^^ oh oh nice blog. suukaaaaa sangatttttttt. dont forget to visit me too kay. and if you dont mind, be my follower. you got the link yayqah.blogspot.com

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah...moga kekal bahagia selamanye..

zOeY zAu YaH said...

syoknye tgk org kawen hehe

Fathin Fazila Razali said...

happy ending .. :")

fyna said...

padan ! sama cntik!

apik pehe said...

hehehe..nampak secocok

Ku Azhar said...

waaaaaaaaaaaaa bestnye :)

Pendamba Mawar said...

spadan

Nurulbadiah Lai said...

sepadan..

urm tibe2 rasa nk kawen

Mamachia said...

cantik pelaminnya dengan rama2 pink.

jairinly said...

moga kekal ke akhir hayat...sepadan bagai pinang dibelah 2..

IFA Athirah said...

cmne depa brjumpe? ce cite2 http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

rara pinkmafia said...

heheheh pas ni aku puleeeekkkk

~+aSma dAud+~ said...

saya nak kawen secepat mungkin skrng ni..tp rasa mc bnyk pulak tanggungjawab y tak lepas lagi

Aimifiqa said...

best giler kawen. tahniah kpd empunya bdan!

cikcahya said...

comel pelamin dia. kreatif. tuan punya blog bile lagi nak berlangsung. hehe :P

Muhammad Amirul said...

gambar kemalasan tiga : main snap ikot dan.

maaf kalau lengan saya mengganggu.
nantikan gambar faizal dan nisa akan menyusul di blog sy

www.amirulsafri.blogspot.com

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy