September 28, 2011

SoaLan BanGaNG

smlm adalah ari yg busy teramat ... jap² bos tepon suruh p sini ... pastu tepon lagi suruh p sane laks ... hoiii! mak penat tahu, huhu~
 
 lebih gigih ... ptg tu aku bole pegi jogging laks ... kesudahannyer pukul 9 mlm aku dah tido, ahaks!


ehh! smlm kan ... time aku pegi tldm ... ade sorang mamat bbm ni ping aku ...
 
"pakai baju purple ke"

cisss! kantoi disitu ... patotlah aku tgk muke dia mcm penah nampaq ... rupenyer budak bbm, ahaks~
 
ehh! cop² ... soalan mamat ni tade kaitan dgn tajuk entry ni tau ... pasal tajuk tu ... dlm aku dok busy smlm ... ade lah sorang ni ... kelulusan degree uitm ... dia tanye aku ...

"nak buat surat nak kene guna microsoft excel ke word erk"

bole?
terus rase nak pitam dgr soalan camtu

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

12 Criticism:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

tp mmg ada yg guna excel..katanya sennag..heheh..

Azura said...

ni confirm dak tu time blaja dulu assignment suh orang buat..

yusuflaili said...

Salam;
kenapa tak jawap guna mesin taip je..heheheeee!!!.

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

OMA...
Pengsan nak jawab...
Apa kata suh dia pakai power point...
paint ke photoshop ke...
heheheh...

zOeY zAu YaH said...

jwb jek..guna mesin ais kacang ha ha..gelong punya soklan..

♥ Elin ♥ said...

alamak!!

sama lah situasi dkt opis sy.
rasa nak letopkam jer/

blagak degree kemain lagi. lastly x tau apa2.

ZACK ENTRY said...

zaman sekarang buat surat guna powerpoint..^^,

Rtp Farra Arisha said...

apa salahnya, orang bertanya, kita menjawab..hehe.
but soalan itu tidak logik untuk ditanya..biarkanlah!

ciNdhaDahniEa said...

pergghh.. soklan peringkat U tu sis.. mmg sungguh xbole jawab! =.='

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

jawablah nak wat surat gune power point... (",)

Muna rahimah said...

haha . budak tadika sekarang pun da tau kene guna ape ni kan pula budak u . LOL >,<

:: noremy bte rahmat :: said...

pelik...assignment time belajar dulu mmg buat guna excel kot..

p/s:salam kenal!mehla jenguk belog ai lak (^__^)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy