September 23, 2011

TLg JgN BuaT aKu T'KeJuT BoLe?

arini pagi² lagi dah mcm kene serangan jantung laks *sobs sobs*

as usual ... setiap pagi, aku yg akan bukak opiz ni ... dorang yg lain (pekerja site) akan sampai opiz ni dlm pukul 8.30am sbb dorang punch card kat opiz satu lagi 

pintu opiz aku laks jenis rolling shutter yg manual ... mmg bapak berat oke! huhu~


so arini ... bile aku bukak roller shutter ni ... tetibe laks ade laks satu makhluk ni terus lari laju² pegi kat aku ... haruslah aku menjerit n melompat :(

rupe²nyer
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
uwaaaa~~~ mencikkk !!!
ketahuilah bahawa aku sgt takotkan kucing, sekian!

btw ... kekadang pepagi time aku baru bukak opiz ni ... kan sunyi kan ... makanyer tetibe laks mcm t'dgr org mengaji kat dlm bilik smyg opiz aku ni ... kekadang bunyi pelik² dari belakang ... pastu dgn bunyi air tak tutup lah ... haish! aku ni udah le jenis lemah semangat ... makanyer buat² tak dgr je lah n pakse diri pikir positif selalu, huhu~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

19 Criticism:

rara pinkmafia said...

yeke yein.eeeuuuuwwwwwhhh sgt menakutkan oke.

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

sama la kita, pagi2 kena buka roller shutter, sebab staf yang lain dtg lambat....n sy pun takutkan kucing, kalo ad bunyi kucing pun sy cepat2 lari takut kena gigit..huhuhu..

eintan nurfuzie said...

SERAM....

NOOR FATIN said...

memang berat besi tu. haha saya pn selalu angkat.

bila saya bukak je, cicak keluar. mau tak menjerit.

kucing xpe lagi,comel je la kan awak/ heheheh

InaAchik said...

OK, CIK KAKI ADA GENG TAKUT KUCING! yeaaaaaaa... baru rase diri normal! :)

imHepPie said...

haha leh saket jantung mcm tu...setia je dia tnggu pintu bkak ahaha

Atiqah Wadiah said...

kucing toomeyyy..napa tkot?hehe..

Mizz ErMa said...

nasib xde penyakit jantung..hehe

yusuflaili said...

Salam;
ingatkan pintu tu yang buat terkejut tadi..biasanya bila kita bukak pintu jenis tu dia akan bergulung keatas dengan laju dan bertentuuummmm!!.

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

comel dak kucing tu??heheh..

alahai..seram lak dgr gtu..huhuh..

Hans said...

hahahaha
ko melatah x?

zOeY zAu YaH said...

gerun T_T tp good2 buatd dek jek..dia x leh buat apa kt kita..

kura said...

amboi. kucing je pun. bukan rimau! hahah

Peah Glemer said...

kucing kan comel?

Liyana Zahim said...

Tape.. Bgus utk otot2.. T ley jd cam megan fox.. Hahahah!

Amyra Azhar said...

meow.meow.hehe. tkut meow rupanya..
:D sbb brbulu ae..

Nafisah Ruslan said...

kira kuat lagi la tu kalau boleh buat tak dengar je.. kalau saya, dah lari dah.. langsung xmo bukak kn pintu lagi.. haha

ade2mama said...

net time ttgu kwan2 yg laen dlu heeheh..

bt la signboard no cat here..nty xla kucing tu masuk da:p

ape lgy..mara la spe xttp air tu heeh batu api ny egege

ciNdhaDahniEa said...

kalaw nurul pon seram dibuatnye.. hukhuk think positif think positif... huhu

~tak takot sangat kucen... okebai! haha

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy