September 24, 2011

MiSTeRi KeReTa WaJa

tis few weeks kan ... asal hari jumaat n weekend je ... dlm pukul 12pm until 3pm camtu ... confirm ade satu kereta waja ni dok parking belakang rumah aku

paling sadis ... dlm tempoh kereta tu dok parking belakang rumah aku ... enjin kereta tu mmg sentiasa akan t'psg which mean mestilah akan ade org dlm tu kan? huhu~

lebih malang lagi ... aktiviti ape yg t'jadi kat dlm kereta tu mmg sape pon taktau sbb kereta tu adalah fully tinted dgn cermin yg kemain gelap, cisss~

pic ni aku curi² amek drpd tingkap dapo umah aku, ahaks!

ehh! tapi kan ... mak n adek aku penah bitau ... dorang byk kali penah nampak setiap kali kereta ni baru sampai situ ... ade sorang pompuan india akan turun dari tmpt duduk sebelah driver n pegi tuka masuk seat belakang laks ... driver tu laki mak aku ckp, tp tak nampak muka

dorang buat gapo dlm tu, itu teman taktau lah pulak kan, lalalalala~~ (=_=)

p/s : kalau islam takpe gaq nak call pencegah maksiat pon ... ni sah² kapir, haish!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

11 Criticism:

ciNdhaDahniEa said...

erk? apekah? huhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Apalah aktiviti diorg kat dlm tu erk..huhu..

zOeY zAu YaH said...

pi gempaq depa haha

kura said...

amboi. maksiat tu maksiat, apa lg? sergah je dgn parang. ceh. hahah

My Life's Journey said...

Hrmmm sungguh suspens entri ni :)

yusuflaili said...

Salam;
Mungkin diaorang main batu seremban takpun main cak lim pong..jangan2 india muslim mesti repot!!

zOeY zAu YaH said...

selamat mlm =)

Azie Azman said...

betul ke india? kene pegi siasat ni..
mana tau kot-kot bukan india ke..
perempuan berkulit gelap ke..

Azhafizah[フィザ] said...

haishh..apekah yang dorang buat tu..nak jadi spy kot..silap park pulak tu..

♥ Elin ♥ said...

sempat lagi nakskodeng eh..

kelaot said...

haha..projek la tu..

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy