September 26, 2011

MaNe PeGi PRiVaCy ???

nowdays ramai org dok kecoh pasal layout pesbuk yg baru ni kan?

bagi aku ... absolutely i hate it !!!

 sebabnyer? 
langsung tade privacy ... abeh sume aktiviti kite dah d'canang kat box belah kanan tu ... kang TER komen bebukan, mampuih sume org bole bace ... malu le mak, ahaks!

ade org kasi tips ni ...

tapi aku yakin ... lepas kita letak status camtu pon ... sure yg jenis spesis kepochi ni tamo buat camtu utk kita sebab senang dorang ni nak stalk aktiviti kita kan, cisss~~

arap pesbuk jgnlah permanentkan layout camni ... kalau tak idak le teman nak komen² bagai lagidah ye, huhu!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

12 Criticism:

ain dzaya said...

senang citer, tukar je fb ke yg lama...aiss!.susa ler cmnie...

EyqaLuvender said...

uhhh..taw tape...hampeh la fb ni...
meroyan ke ape???

Aku Bah Nie Imah said...

huhuhu...betul2...nampak gaya kene kurangkan ler berkomen yer..hehehe

apik pehe said...

hehehe..skang ni khas untuk stalker

kura said...

haa tahu tak apa. jom deactive fb. Eheh!

yusuflaili said...

Salam;
yelah..betul tu,tukar je pada tamplate FB yang lama abis cerita..

sempoi gile said...

90′s Internet: Nobody knows you’re a dog.

2011 Facebook Timeline: Everyone knows you’re a dog.

zOeY zAu YaH said...

mencik tau..skang ngah nk tau camne kita nk check sapa yg subscribe kita..tp blum tau camne caranya..

Liyana Zahim said...

Saya rase ingin memaki mark jika boleh dan menyumbat mulutnya ngan seliper jamban dan mhentak palenya ke toilet flush krana kebongokan die.. Hahhaha!

roq said...

setuju tahap super! tapi walopon kiter tak suke tapi still pakai gak kan.....hahaha

singgah2 la sini :)

ciNdhaDahniEa said...

ade tuto utk tuka ke layout lme.. ce cari.. ;)

rara pinkmafia said...

tp aku punye fb mmg tak bertukar pon.

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy