September 15, 2011

SaKiT MaTa

smlm sehari suntuk adalah tak update ... sakit mata laks tetibe ... pagi tu tetap p opis, pastu around pukul 10am dah mintak bos nak balik sbb mata dah mcm panda, huhu!

pic zaman frenster, ahaks~

aku ni mmg pembenci tegar air masak ... makanyer mendapatlah paneh dlm badan ... biji mata ni kemain rase pedih n panehnyer ... pakai lense 5min pon lense kering je, uwaaa~~

makanyer t'pakselah mak b'penampilan cikgu ke opiz arini, ahaks~~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

18 Criticism:

hanabunga said...

oh lens mmg tak elok pakai kalau demam,selsema sbb takot kena virus sama lens kita tu.

InaAchik said...

semoga cepat baik mata kammoo tu...

kura said...

pakai lens. wooooo

zOeY zAu YaH said...

minum byk air lah best haha..rajin2 titik ubat n minum air ok.

speak on mind said...

sakit mata sebab really sakit tak apa, ada ubat..jangan "sakit mata" sebab hati sakit bila tengok benda yang "malas dan benci" untuk ditengok! :-)

Umie Artoqiemie said...

salam cikgu ! hehehehe

fyna said...

mata kenapa? =.= tak pakai lense pon xpa..sebab mata pon dah warna coklat..cntik!

fyna said...

mata kenapa? =.= tak pakai lense pon xpa..sebab mata pon dah warna coklat..cntik!

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

alahai kecian nyer..xpe nnt baik la...jgn g intai sesiapa lak erk...haha

piccione blu said...

hye pink velvet~~
thanx sbb sudi singgah blog:)

Azhafizah[フィザ] said...

dah g klinik ke?hope cpt ok..wawawawa..fiza pun dah lame xpakai spek..hehe

Aesya Zealous said...

mmg cikgu~ haha

Yuyu said...

hahaha..sy pon mata panda..

Cik Jannah said...

awak cantek lah ! :) saya suka.. macam kajol. hehe

teratai said...

memang cerewet pakai contact lens,kena cuci selalu n lebih penjagaanya

ciNdhaDahniEa said...

ouwh tetap sweet! =)

mia said...

hye dear,
do visit my collection..

http://glariousshawlcollecitons.blogspot.com/

thnx so muchhhh dear..
:)

Aimifiqa said...

banyak kan la minum air masak. hihi.

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy