September 6, 2014

Ciri-Ciri Keselamatan Produk Legacy Secret

Assalamualaikum readers  


Mesti ramai yg dah kenal dengan LEGACY SECRET ni kan ? Alaaa~ the founder of the HARUM MALAM yg famous tu =)

Disebabkan produk dorang makin famous , maka timbullah perasaan "PHD" segelitir manusia ni yg sanggup buat produk tiruan semata² nak tiru produk dorang ni . Kesudahannya pengguna jugaq yg merana , pffttt ~

So, LEGACY SECRET ni cecepat keluarkan info mengenai Cara-Cara Mengenalpasti Label Asli produk dorang ni bagi mengelakkan pengguna terbeli produk tiruan

Macam mana caranya ?

♥ Pengesahan Melalui Visual
   - lihat perkataan "LS" dari sudut serong 15 darjah


♥ Pengesahan Melalui Sentuhan
   - cetakan timbul yg dapat dirasa menggunakan sentuhan jari


♥ Pengesahan Melalui QR Wechat
   - imbas kod produk dan info akan diberikan

PERINGATAN !!!

♥ 1 kod hanya boleh di imbas 5 kali sahaja
♥ Sekiranya melebihi had , anda akan diberikan no telefon syarikat kami untuk pengesahan produk
♥ Pastikan beli barangan original kerana takut akan kesan sampingan
♥ WeChat ID : harummalam



Ni salah satu produk drpd LEGACY SECRET ...



♥ SECRET LAXING 
   - produk pelansingan yg menggabungkan pelbagai aspek pengurangan lemak
   - membantu mengawal rasa lapar

Kebaikan :
♥ membakar kalori lebih berganda
♥ meningkatkan metabolisme
♥ meningkatkan tenaga dgn membakar lemak dlm badan
♥ mengecilkan saiz badan

Tips : 
♥ jangan makan lebih dari yg dianjurkan
♥ dilarang makan oleh ibu mengandung dan menyusui
♥ sesuai dimakan dari umur 18-50 tahun
♥ hindari minuman bersoda dan minuman beralkohol , kerana akan mengurangkan efek produk
♥ perbanyak minum air putih dan buah untuk melancarkan sistem metabolisme tubuh dan meningkatkan kerja supplemet ini

For more info , plz visit ...

Harum Malam
Legacy Secret
Wanita Perfect
Legacy Secret Trading

Thanks & Best Regards ,

7 Criticism:

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Nak URL Blog #8 Mia Liana ... Jangan lupa singgah jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

aRz MoHa said...

semoga maju jaya.

Azhafizah Md Nor said...

keselamatan perlu diutamakan :)

Singgah blogwalking dari blog kak Mia :)

Happy weekend!

Jemput singgah
http://www.azhafizah.com/

❤Kamsiah❤ said...

akaka datang dan follow sini...
tak pernah cuba lagi produk ni..

Cinta hazanis said...

teringin nk cuba produk ni.:)

MG schmidt said...

dah canggih skank scan pakai code je :)
btw, bw dr link kak mia ^__^

NJihe.am said...

Salam singgah, wah pengusaha perlu bijak buat langkah keselamatan. byk peniruan lagi berbahaya berlaku dalam industri. studioous.blogspot.com

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy