September 4, 2014

Takde Rezeki Nak Buat 3D Scan

Assalamualaikum readers  

Dari awal pregnant aritu memang aku dah plan nak buat 3D scan bila masuk 7 bulan . Pon dah siap² plan nak buat scan tu dekat KPJ Manjung sebab time Nazeef dulu pon buat kat situ jugaq .

So minggu lepas aku pon buatlah appointment nak scan 3D kat sane . Malam sebelum pegi scan tu tak bole tido sebab excited nak tau jantina baby , hahaha ! Bole macam tu ? =P

Time scan tu , first sekali aku tanya haruslah jantina baby . Pastu aku tanya pulak pasal kedudukan uri aku sebab mase 5 bulan aritu uri aku kat bawah . Alhamdulillah now dah normal =)


Ce teka baby boy ke girl ni ? Hehe ~

Doktor cakap that day tak dapat buat 3D scan sebab baby dalam keadaan melintang n kedudukan muka dia betul² dekat dengan uri . Hope dia akan berpusing balik before bersalin nanti , amin ~ . 

Air ketuban pon tak banyak sangat , so tak dapatlah nak buat 3D scan that day . Buat 2D scan je .

Tapi mama tak kesah sebenarnya . Janji mama dah tau awak sihat n sempurna kat dalam sane , itu dah 1000 rahmat buat mama . Kite jumpa nanti ye sayang , InsyaAllah ~

........................................................................

Sape ade masalah skin problem ? Dah try macam² produk pon tetap tak berkesan ? Why not give a try to #CorrectorCreamOil or #TomatoClearSkinSoap

InsyaAllah ~ Dah ramai yg kasi feedback positif tau =)

For More Info , Plz ...
Whatsapp / SMS : 016-4405150

Thanks & Best Regards ,

10 Criticism:

Cik Puan Eka said...

semoga slamat semuanya kak. AMin..

adk dayah said...

semoga selamat dan sihat sehingga bersalin :)

Chekgu Azrine said...

Semoga dipermudahkan urusan ye sis

::EIDA:: said...

semoga semuanya selamat yekkk ;))

Azwar Syuhada said...

Semoga semuanya selamat.. :)

Cikna said...

Semoga dipermudahkan segalanye....;-)

Mia Liana said...

takpe lah... dia nak kasi surprise tu nanti. yang penting dia sihat di dalam.

p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #8. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/09/senarai-url-blog-8.html

aRz MoHa said...

Tahniah. Semoga dimurahkan rezeki dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah

saya singgah dari blog kak mia

izzeyda said...

Tak kisah la boy ke girl.. asalkan baby sihat.. BW dari segmen Mia Liana..

Amalina Hussain said...

semoga dipermudahkan semuanya.. :)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy