September 3, 2014

Tomato Clear Skin

Assalamualaikum readers  

Lately ni blog aku dah macam blog business pulak kan ? Sila maafkan ye , hikhik ~
Al-maklumlah , den kan baru berjinak² ni dengan business online ni , so semangat tu lebihlah sikit =b

Sebelum ni aku promote Corrector Cream Oil (CCO) kan ? Arini aku bawak masuk satu lagi produk best from WR Empire (founder of the multipurpose cream oil - CCO)

♥ Tomato Clear Skin 

|Cleanser | Mask | Scrub |

Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA.

Fungsi :

Vitamin A, C - menghapuskan jerawat , mengimbangi lebihan minyak , mengecilkan pori terbuka

Vitamin E - memberi lembapan pada kulit , menghapuskan kulit kusam , menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit

Anti Oksidan - mengekalkan keanjalan kulit dan mngurangkan kedutan , bebas dari radiasi uv , kulit lebih muda dan segar , agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik / sensitif

AHA - mencerah kulit secara semulajadi , menanggal sel kulit mati dan scrub semulajadi tanpa menipiskan lapisan kulit

Cara Penggunaan :

Bertindak sebagai pencuci , masker dan scrub 

Langkah 1 (pencuci) : Buihkan sabun dan urut seluruh wajah . Bilas

Langkah 2 (masker) : Sekali lagi buihkan sabun dan ratakan di wajah . Biar seketika

Langkah 3 (scrub) : Sebelum bilas urut secara bulatan bagi menaggalkan sel kulit mati


Testimoni : 

Kulit makin bersih + cerah , whitehead kurang

Pori² makin mengecil , kulit makin smooth

Kulit makin gebu , eyebag hilang

Amalkan 2kali sehari untuk kesan lebih efektif.

Bole diguna bersama CCO 

Produk MUSLIM , HALAL dan 100% Natural Ingredients


For more info , plz visit MY FB
Kalau interested , lelajulah SMS/WHATSAPP me at 016-4405150

Thanks & Best Regards ,

7 Criticism:

adk dayah said...

macam berminat je..huhu >_<

adk dayah said...

macam berminat je..huhu >_<

✿ pink velvet ✿ said...

@adk dayahmeh sms/whatsapp kite :)

::EIDA:: said...

tomato mmg elok untuk skin kan. kalau makan ratah cmtu pun bagus jee

www.idabaharum.com

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah BW dari blog Mia Liana...mcm best jer...

Fhatin Amelia said...

Wslm singgah dari segmen kak mia

Diyana Hani said...

wah..best2 ni

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy