August 25, 2014

Corrector Cream Oil (CCO)

Assalamualaikum readers  

First of all , Bismillahirrahmanirrahim ~

Iols baru mula berjinak² dengan business online ni . Pls support me \(^_^)/

Pernah dengar pasal kebaikan / keberkesanan Corrector Cream Oil (CCO) ni tak ?



CCO dirumus khas menggunakan teknologi canggih agar nutrien dlm setiap bahan mentah tidak terjejas dan dapat memberi kesan optimum . Ekstrak koko berkualiti tinggi diadun dengan Minyak Badam (Almond Oil) gred tinggi bersama bahan lain seterusnya menghasilkan CCO ini . Produk HALAL dan 100% Natural Ingredients .

Untuk kegunaan Eye / Lips / Face



 Eye
     - bagi mengurangkan eyebag
     - kulit kering disekitar mata
     - kedutan peringkat awal
     - melembap

♥ Lips
     - dijadikan lipgloss tanpa warna
     - sesuai untuk bibir sensitif
     - dijadikan base sebelum apply lipstick
     - penggunaan jangka panjang : boleh cerahkan bibir gelap kesan penggunaan lipstick
     - boleh merawat bibir kering n mengelupas
     - melembapkan kulit sekitar bibir n dagu

♥ Face
     - boleh digunakan diseluruh muka terutamanya tepi hidung
     - warna gelap di tepi hidung akan cerah n moist
     - menanggalkan sel kulit mati dgn sendiri
     - sesuai untuk parut baru n memperbaiki struktur kulit

Cara Guna :
- hanya apply sedikit sahaja CCO di tempat bermasalah
- prefer apply sebelum tido kerana kulit bole bernafas n rehat sepenuhnya
- selain eye , lips n face , CCO juga sesuai digunakan untuk merawat rekahan ibu mengandung , gelap di siku , lulut, leher , buku lali , kutikal kuku n lain²


Testimoni :

mengecutkan jerawat tanpa meninggalkan parut

eyebag makin berkurangan


merawat kulit alergic baby

merawat melecur sbb terkena ekzos motor


memudarkan parut

Walaupon saiznya cuma 8g , but kecik² cili padi ni namanyer . Very² affordable . Tak perlu guna banyak , calit sikit je , so bolelah tahan lama . Pon sesuai untuk semua jenis kulit tau . Even baby pon bole pakai ;-)

Kalau interested , lelajulah SMS/WHATSAPP me at 016-4405150
Bole jugaq PM kat MY FB untuk tau details lagi ye ;-)

Thanks & Best Regards ,

5 Criticism:

sYiRa LoKMaN said...

kesan yang terbaikk...b0leh cuba

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, wahh menarik ni. dah ada testimoni, bolehlah cuba kannn :)

ika zulkefli said...

wah mcm menarik..:)

singgah lawat sini..:)

Julia Johari said...

Semua boleh digunakan utk peringkat umur rupanya...good la...senang buh dlm beg...kalau kesan luka ke terus sapu...huwaaaaaaa syok!

Anonymous said...

Harga brapa

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy