May 20, 2011

TaK PuaS aTy

oke! ni adalah entry tak puas aty kat sorang pompuan ni ... pagi2 jumaat da wat aku meroyan tau, huh!
tgh aku dok b'facebooking tadi ... aku t'jumpe lah link blog sumone tat i know ... oke fine! die baru start b'blogging rupenyer ... tgk follower die, ade la dlm 7/8 org

then suddenly my eyes stop at one of her followers ... eh! mcm kenal?

aku pon sepantas kilat lah bukak profile tat girl ... aiks! ade link blog jugaq?

n guess wat?
her blogger template is totally same wit mine!

oke fine jugaq! sbbnyer aku pon amek template yg sediada jew kan? so0o tats not a big deal lah 4 me

yg membuatkan aku tak puas aty adalah ... dulu die ni kemain lah kutok aku ade blog ... ckp aku gatal lah ade boifren n so on lagi

n wat i do is ... change my url n she cant access to my blog ady

oke! cite tuh stop sampai c2 jew ... aku pon da maafkan die ... jumpe pon aku wat2 ilang ingatan jew sal tuh ... siap bole senyum2 dgn die lagi

but wat happen today?
die pon ade blog? jz created early tis year ... siap template pon sbiji sjebon cam aku ... n wats really annoying is ... she also tepek muke family die jz like mine kat sidebar ni, same caption, same place
WT..........

mayb its sound normal 2 others, but 4 me? it's really annoying ... aku tak kesah lah ko nak buat blog bagai kan? template same ke, pic d posisi yg same ke, caption pic pon same ke ... but wat i hate is ... nape perlu ko menghanjeng kat aku kalau ko sendiri pon nak wat blog? nak ade boifren? huh!

oke bye!
~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

8 Criticism:

Ariel Pocong said...

sabar la..kebykkn org xtaw ape mksdny ble ad blog....so dy maen ckp je...

sheila said...

you seems to be her role model... ahaksssss

kire ko hebat le yien...ada secret admirer gitu

Liyana Zahim said...

Jum lasah die! Jum anta virus kat die!

dr.fatin.to.be~ said...

jgn peduli babe, dia nk jadi pink velvet wannabe kot? haha mmg annoy org cmtu. sabar :D

cyda lala ~ said...

isy2 .
ade jugak species manusia macam tu kan
sabar yea dear :)

kAy's said...

sabor je lah dikk...maybe die kekurengan idea kot...huhu....pastu dh lumrah dunia ni...kalau kte kutuk@hina org,satu hari nnt benda tu akan "hempap" kepala kte balik...=P

shark said...

bermakna anda ada peminat:)
hehe

ღ p!nk veLvet ღ said...

@ Ariel Pocong - thanks dude!

@ kak shiela -> no way oke! hahaha~

@ Liyana Zahim -> cam kejam sgt jew bunyinyer, ahaks~

@ dr.fatin.to.be ... cyda lala ... kAy's -> thanks uols ;)

@ shark -> mcm retis lah pulak, haha!

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy