May 31, 2011

DaY 5 cHaLLenGe

sambungan drpd the 30 day challenge 

bole refer cnie ye!


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  
day 5 - placed u have owez liked ♥

haruslah home sweet home!

sgt keji kan jwb mcm tuh? but truly, aku mang sukeee sgt2 dok umah sajork dprd mane2 tmpt len yg ade kat dunie ni, hehe~

aku ni bknlah jenis yg kaki jalan bagai kan (perhaps penyakit keturunan kowt.....!) ... makanyer, mcm tade lah pulak tmpt menarik yg aku penah gi *sobs sobs*

abeh kuat pon cameroon cameron jew lah yg best pon
kalau stakat tmpt mcm laut/pantai ... aku mmg lah da tak heran or b'nafsu oke! name pon aku dok lumut, haruslah muak kan? huhu~
.: pangkor :.

.: lumut :.

.: teluk batik :.

.: marina island :.

tapi kan ... buat mase ni aku tringin nau nak gi genting
seyez aku tak penah gi oke! *sobs sobs*

mak aku ckp, nanti da kawen, gi jew lah dgn suamy, huhu~

tapi time tuh nak gi cnie ...
ahaks! (beranganlahkaudisanasensorang.....!)

p/s : challenge kali ni aku mcm lari topik cket kan? ahhh! bkn korang pasan pon kan? ahaks!

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

1 Criticism:

nadia ar-rumaisha said...

aduhai dear, 30 days....nadia buat 10 days hari tu pn rase betul2 mencabar nak perah idea....kalo 30, rasenyer mmg nadia tak larat....huhuhu

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy