May 5, 2011

LaMenYeR Da TaK ShOppiNg

owh no! arini baru aku pasan yg aku da lame tak shopping sbenarnyer ... almost 2 months gaq lah *sobs sobs*

ekceli aku ni bknlah jenis yg suke shopping bagai kan? but atleast i will treat myself 1 item/month, i2pon bajet adalah d bawah RM100 sajork ... oke wat, keje penat2, tak kan tanak merasa duwet sendiri laks kan? hehe~

tp 2 bln ni aku mcm taksub sgt laks nak menyimpan lbey as usual, sampaikan kasot aku yg da rosak pon aku maleh nak beli ... tibai kasot adek aku sajork, ahaks!

bile lah bole beli agaqnyer? tis month? i dont think so ... next month sajork lah jwbnyer :)

*all pic credit to google
oke enuf! kang terlior laks tgk bbyk, ahaks~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

7 Criticism:

harrazdani said...

nice..tp paten tapaknya semua sama ...;-)

ღ p!nk veLvet ღ said...

sbb mang nak y mcm tuh, ahaks!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

always teringin nak pakai wedges tapi wedges selalu tinggi2. ngeeeee... geram kot.

ferra said...

WAHHHHHHH I LOVE KASUT. SMLM BARU BELI WEDGEZ BARU HEHE

makdara TERdiva said...

geram tengok wedges mcm2 kaler ni..huhu

sheila said...

tingginya dik...akak suka yg no.5 tu.. cantek

liya alia said...

mmg terliur tgok suma kasut kasut nih.. hehe

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy