May 14, 2011

DaY 1 CHaLLenGe

according to tis entry -> the 30 days challenge ... aku ckp nak start smlm kan? tp hampeh! blogger laks nak majuk bagai
blogger korunk pon same kan? kan? hehe~
********************************************************************************
makanyer ... aku start arini sajork lah ye :)

♥ day 1 -> photo of u along with 10 facts 
♥ people always call me yien ... d'lahirkan pd 17 november d kedah ... cheq owg kedah tp cheq tak besa dok kedah, nenek cheq ja dok sana lagi ... cheq d'besaqkan kat selangor n by age 10, teman da jadi owg perak laks, hehe~~

♥ oke! bile ckp pasal keturunan ... ramai yg ingat aku ni mamak sbenarnyer ... no no no! aku rela korunk ckp aku ni melayu drpd mamak *sobs sobs* ... but actually i'm pure hindustani ... my mom n dad dua2 hindustan ... kire aku ni blom mix la with malay blood ... but future husband haruslah malay, ahaks~~

♥ aku blaja smpai dip sajork ... amek kejuruteraan elektronik ... tp last2 keje as a clerk sajork ... but i'm happy :)

♥ anak sulung from 4 siblings

♥ oke! da kate anak sulung, haruslah ade sifat keji ... kuat melenting, garang n degil, hahaha~

♥ cepat tacing tmbh2 kalau lelaki yg tinggi suara kat aku

♥ 1st impression yg owg slalu kasi kat aku -> sombong ... oke! i2 mmg keji ... da korunk ta tegur aku, haruslah aku pon tak tegur kan *sobs sobs*

♥ actually aku ni agaq memilih dlm b'kwn *perangai sejak azali* sbb tuh lah aku ade bape kerat jew kwn, huhu~

♥ talk abaout love ... my principe is 1 man only
♥ n finally ... dulu aku kurus, skang da gemok, uwaaa~ ... n dulu muke penoh pimples, skang da kurang, alhamdulillah~~

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

3 Criticism:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

hohohooooo...da makin cantik skrggggg,,,,

nida husna said...

my frend malbari tapi org slalu cakap dia mamak jugak,,hehe

rara pinkmafia said...

owh ko lahir kt kedah eh.baru tau.hehehe.ala yelah.ko tak nk diet habes2 san mcm aku.kalo x mesti boleh punya.ritu pun dh nampak susut dh. =) but chaiyok2.

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy