May 21, 2011

DaY 3 CHaLLenGe

kesinambungan from the 30 days challenge


********************************************************************************

♥ day 3 - how do u decide on blogger name 

p!nk veLvet
hurm! ntah ... actually aku pon tatau mane aku cilok name tuh, ahaks~~

i've been introduce to tis blogging world from one of my besfren in poli ... definitely he also a blogger, but now da tak aktif :(

time tuh aku gune name laen ... tibe satu mase ni, got lah sumone yg wat aku rase loser gile ade blog ... maka dgn rasminyer, aku pon delete lah blog aku ni for 2 months plus kowt (choyyy.....!)

i'm very lucky coz i'm surrounding by caring people ... after da kene brain wash, i open back my blog with different names, cheeselov3r (i totally love tis names.....!)

but again ... got people like tis pulak ... but tat time i din delete my blog anymore, i just change my url ... time ni lah pink velvet muncul w/o pikir panjang (hehe.....!)

n i really hope tat i can stay with tis name ... malas nak tuka2 dah ... plus, we cant stop wat others think bout us kan? sooo ... who cares! 

tp yg pasti, name pink adalah sbb aku mang suke kaler pink, but not so addicted lah ... bosan gaq kalau sumenyer nak kaler pink ... mang muntah gaq aku, ahaks!

n velvet i guess dtgnyer from perfume avon ni kowt ...
love the scent \(",)/

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

0 Criticism:

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy